ALİ UÇAK'A BİR DESTEK DAHA!

SİYASET 29.03.2019 - 15:05, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALİ UÇAK'A BİR DESTEK DAHA!

Alaşehir Özürlüler Derneği de Cumhur İttifakı'nın MHP Belediye Başkan Adayı Ali Uçak'ı destekleme kararı aldı. Dernek Başkanı Rıfat Çubuk konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Alaşehir Özürlüler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı .Rıfat Çubuk'un, Cumhur İttifakı'nın MHP Belediye Başkan Adayı Ali Uçak'ı desteklemelerine ilişkin olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklama aynen şöyle; "14 YILDIR İLÇEMİZDE FAALİYET GÖSTEREN ALAŞEHİR ÖZÜRLÜLER DERNEĞİ OLARAK YILLARCA YAŞADIĞIMIZ ONCA SIKINTI VE ÇEKTİĞİMİZ EZİYETLERE RAĞMEN SÖZ KONUSU VATAN VE ÜLKEMİZİN BEKAASI OLUNCA HER ŞEYİ Bİ KENARA KOYUP VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIP SAYIN BÜYÜKLERİMİZİN GÖSTERDİĞİ YOL VE ALDIĞIMIZ TERBİYE DOĞRULTUNDA İLÇEMİZDE YAPILACAK OLAN YEREL SEÇİMLERDE 885 ÜYEM VE Bİ O KADAR DERNEK GÖNÜLDAŞLARIMIZLA HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ CUMHUR İTTİFAKINI VE DEĞERLİ ABİM SAYIN ALİ UÇAK BAŞKANIMIZI DESTEKLEDİĞİMİZİ BİLDİRİR ÜYELERİMİZE VE GÖNÜL DOSTLARIMIZA ÖNEMLE DUYURULUR."
Alaşehir Özürlüler Derneği de Cumhur İttifakı'nın MHP Belediye Başkan Adayı Ali Uçak'ı destekleme kararı aldı. Dernek Başkanı Rıfat Çubuk konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Alaşehir Özürlüler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı .Rıfat Çubuk'un, Cumhur İttifakı'nın MHP Belediye Başkan Adayı Ali Uçak'ı desteklemelerine ilişkin olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklama aynen şöyle;

"14 YILDIR İLÇEMİZDE FAALİYET GÖSTEREN ALAŞEHİR ÖZÜRLÜLER DERNEĞİ OLARAK YILLARCA YAŞADIĞIMIZ ONCA SIKINTI VE ÇEKTİĞİMİZ EZİYETLERE RAĞMEN SÖZ KONUSU VATAN VE ÜLKEMİZİN BEKAASI OLUNCA HER ŞEYİ Bİ KENARA KOYUP VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIP SAYIN BÜYÜKLERİMİZİN GÖSTERDİĞİ YOL VE ALDIĞIMIZ TERBİYE DOĞRULTUNDA İLÇEMİZDE YAPILACAK OLAN YEREL SEÇİMLERDE 885 ÜYEM VE Bİ O KADAR DERNEK GÖNÜLDAŞLARIMIZLA HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ CUMHUR İTTİFAKINI VE DEĞERLİ ABİM SAYIN ALİ UÇAK BAŞKANIMIZI DESTEKLEDİĞİMİZİ BİLDİRİR ÜYELERİMİZE VE GÖNÜL DOSTLARIMIZA ÖNEMLE DUYURULUR."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.