Amca yeğenini öldürdü

ASAYİŞ 18.05.2017 - 15:42, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Amca yeğenini öldürdü

Alaşehir'in Tepeköy Mahallesi’nde oturan İsmail Uğur Güleç (29), kızıyla yasak aşk yaşadığı iddia edilen dedelerden amcasının oğlu olan Yunus Güleç (42) tarafından Türkmenköy Mahallesi’nde öldürüldü. Yunus Güleç, kızı E.K’yı (22) da ağır yaraladı. Güleç jandarmaya teslim oldu.
Olay Türkmen Mahallesi’nde kahvehane  işletmeciliği  yapan Yunus Güleç’in evinde yaşandı. Saat 23.30 sularında Yunus Güleç’in kızı evli bir çocuk annesi E.K (22), evde kimsenin olmadığı bir sırada, dedelerden amca oğlu evli iki çocuk babası İsmail Uğur Güleç ile babası Yunus Güleç’in evinde buluştu. Saat 23.30 sularında evine gelen Yunus Güleç, iddiaya göre Uğur Güleç ile kızı E.K'yı uygunsuz biçimde yakaladı.   E.K. YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR   İsmail Uğur Güleç, Yunus Güleç’i görünce, yanında taşıdığı ruhsatsız silahıyla Yunus Güleç’e bir el ateş etti. Kurşun isabet etmeyen Yunus Güleç, mutfaktan aldığı bıçakla önce İsmail Uğur Güleç’i öldürdü. Daha sonra İsmail Uğur Güleç’e ait silahla kızı E.K’'ya dört el ateş etti. Daha sonra İsmail Uğur’a rastgele ateş etti. İsmail Uğur Güleç olay yerinde öldü. Kızı E.K ağır yaralanarak, Alaşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Durumu ağır olan E.K yaşam mücadelesi veriyor.   Olaydan sonra Yunus Güleç, Jandarmaya teslim olurken olayda kullanılan ruhsatsız tabanca ve bıçak jandarma tarafından alındı. Yunus Güleç göz altına alındı.
Alaşehir'in Tepeköy Mahallesi’nde oturan İsmail Uğur Güleç (29), kızıyla yasak aşk yaşadığı iddia edilen dedelerden amcasının oğlu olan Yunus Güleç (42) tarafından Türkmenköy Mahallesi’nde öldürüldü. Yunus Güleç, kızı E.K’yı (22) da ağır yaraladı. Güleç jandarmaya teslim oldu.

Olay Türkmen Mahallesi’nde kahvehane  işletmeciliği  yapan Yunus Güleç’in evinde yaşandı. Saat 23.30 sularında Yunus Güleç’in kızı evli bir çocuk annesi E.K (22), evde kimsenin olmadığı bir sırada, dedelerden amca oğlu evli iki çocuk babası İsmail Uğur Güleç ile babası Yunus Güleç’in evinde buluştu. Saat 23.30 sularında evine gelen Yunus Güleç, iddiaya göre Uğur Güleç ile kızı E.K'yı uygunsuz biçimde yakaladı.

 

E.K. YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

 

İsmail Uğur Güleç, Yunus Güleç’i görünce, yanında taşıdığı ruhsatsız silahıyla Yunus Güleç’e bir el ateş etti. Kurşun isabet etmeyen Yunus Güleç, mutfaktan aldığı bıçakla önce İsmail Uğur Güleç’i öldürdü. Daha sonra İsmail Uğur Güleç’e ait silahla kızı E.K’'ya dört el ateş etti. Daha sonra İsmail Uğur’a rastgele ateş etti. İsmail Uğur Güleç olay yerinde öldü. Kızı E.K ağır yaralanarak, Alaşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Durumu ağır olan E.K yaşam mücadelesi veriyor.

 

Olaydan sonra Yunus Güleç, Jandarmaya teslim olurken olayda kullanılan ruhsatsız tabanca ve bıçak jandarma tarafından alındı. Yunus Güleç göz altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.