ARTEMEL: BİZ HİZMETE TALİBİZ

DİĞER 23.02.2018 - 08:20, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ARTEMEL: BİZ HİZMETE TALİBİZ

Mart ayında yapılması planlanan Alaşehir Lokantacılar Odası 11. Olağan genel kurulunda başkan adaylığını açıklayan Fevzi Artemel, kamu kurum ve kuruluş ile sivil toplum kuruluşlarına ekibiyle birlikte ziyaretlerini sürdürüyor. 20 yılı aşkındır gıda sektöründe Alaşehirlilere hizmet verdiklerini anımsatan Artemel, "Biz hizmete talibiz."dedi.
Alaşehir Lokantacılar Odası'nın Mart ayında yapılması öngörülen genel kurulunda başkan adaylığını açıklayan ilçenin tanınan simalarından olan ve 20 yıldır gıda sektöründe faaliyet gösteren Lokantacı Fevzi Artemel ve ekibi, Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun'u, Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ı ve kongrelerini tamamlayan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Kaymakam Uçgun ve başkan Karaçoban ile istişarelerde bulunan Artemel, genel kurullarını tamamlayarak, güven tazeleyen ve yeni seçilen sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini de tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi. "ESNAFIMIZ İÇİN ÇÖZÜM ODAKLI PROJELERİMİZ VAR" Göreve geldiklerinde odanın sorunlarının çözümü için çalışacaklarının altını çizen Başkan Adayı Artamel, “Esnaflarımız bize bu görevi verirse canla başla çalışıp onların her zaman yanında olup, sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapacağız. Üyelerimizin ve çalışanların sorunlarına; yerel yönetim ve üst birlik ile  istişare ve koordineli çalışmalar yaparak çözümler üretmeyi hedefliyoruz. Bizler, sorun odaklı değil, çözüm odaklı çalışacağız.bunun garantisini veriyoruz. Söylemlerimiz lafta kalmayacak ve icraata dökülecektir. Bunun sözünü veriyoruz. Esnafımız için çözüm odaklı projeler oluşturduk. Yakın bir zamanda projelerimizi üye ve kamuoyu ile paylaşacağız. Biz ekip olarak, ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI DİYORUZ."dedi.  
Mart ayında yapılması planlanan Alaşehir Lokantacılar Odası 11. Olağan genel kurulunda başkan adaylığını açıklayan Fevzi Artemel, kamu kurum ve kuruluş ile sivil toplum kuruluşlarına ekibiyle birlikte ziyaretlerini sürdürüyor. 20 yılı aşkındır gıda sektöründe Alaşehirlilere hizmet verdiklerini anımsatan Artemel, "Biz hizmete talibiz."dedi.

Alaşehir Lokantacılar Odası'nın Mart ayında yapılması öngörülen genel kurulunda başkan adaylığını açıklayan ilçenin tanınan simalarından olan ve 20 yıldır gıda sektöründe faaliyet gösteren Lokantacı Fevzi Artemel ve ekibi, Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun'u, Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ı ve kongrelerini tamamlayan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Kaymakam Uçgun ve başkan Karaçoban ile istişarelerde bulunan Artemel, genel kurullarını tamamlayarak, güven tazeleyen ve yeni seçilen sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini de tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.

"ESNAFIMIZ İÇİN ÇÖZÜM ODAKLI PROJELERİMİZ VAR"

Göreve geldiklerinde odanın sorunlarının çözümü için çalışacaklarının altını çizen Başkan Adayı Artamel, “Esnaflarımız bize bu görevi verirse canla başla çalışıp onların her zaman yanında olup, sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapacağız. Üyelerimizin ve çalışanların sorunlarına; yerel yönetim ve üst birlik ile  istişare ve koordineli çalışmalar yaparak çözümler üretmeyi hedefliyoruz. Bizler, sorun odaklı değil, çözüm odaklı çalışacağız.bunun garantisini veriyoruz. Söylemlerimiz lafta kalmayacak ve icraata dökülecektir. Bunun sözünü veriyoruz. Esnafımız için çözüm odaklı projeler oluşturduk. Yakın bir zamanda projelerimizi üye ve kamuoyu ile paylaşacağız. Biz ekip olarak, ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI DİYORUZ."dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.