AS AS taraftarından, Yeni Çanspor taraftarına teşekkür

SPOR 02.02.2017 - 08:46, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AS AS taraftarından, Yeni Çanspor taraftarına teşekkür

Hafta sonu Çan'da oynanan Yeni Çanspor-Alaşehir Belediyespor maçında gösterdikleri misafirverlik ve sportmenlikten dolayı ev sahibi takımın taraftarlarına Alaşehir Belediyespor taraftarından teşekkür geldi.
Alaşehir Belediyespor taraftarından geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynanan ve 3-2 Alaşehir Belediyespor'un galibiyetiyle sonuçlanan Yeni Çanspor-Alaşehir Belediyespor futbol karşılaşması öncesi kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Yeni Çanspor taraftarına teşekkür geldi. Zorlu karşılaşma öncesi şehre gelen Alaşehir Belediyespor taraftarını karşılayan Yeni Çanspor Taraftar Gurubu Başkanı Hakan Dayı ve taraftarlar, gösterdikleri misafirperverlikle Alaşehirli taraftarın gönlünü kazandı.   DOĞANAY; " SAHA İÇİNDE VE DIŞINDA DOSTLUK RÜZGARLARI ESTİ "   Yeni Çanspor taraftar gurubunun sergilediği misafirperverlik karşısında önce şaşıran Alaşehirli futbolseverler daha sonra büyük bir mutluluk yaşadı. Alaşehir Belediyesporlu taraftarlardan İbrahim Doğanay konuya ilişkin olarak yaptıkları açıklamada; " Yeni Çanspor - Alaşehir Belediyespor karşılaşmasının başından sonuna kadar saha içinde ve saha dışında dostluk rüzgarları esti. Yeni Çanspor Taraftar Grubu Başkanı Hakan dayı ve arkadaşlarına teşekkür ederiz. Son günlerde sahalarımızda görmek istemediğimiz çirkin olayların aksine futbol adına,insanlık adına bizlere güzel ve gençlerimize örnek olabilecek görüntüler sergileyen tüm arma sevdalısı büyüklerimize,küçüklerimize sonsuz teşekkürler ederiz." dedi.   AKSOY; HEPSİNİN YÜREĞİNE SAĞLIK"   Taraftarlardan Hakan Aksoy ise şunları söyledi; "Çanspor maçı öncesinde ve sonrasında bizleri centilmenlik ve kardeşlik duyguları içerisinde ağırlayan Yeni Çanspor Taraftar Gurubu Başkanı Hakan Dayı ve Yeni  Çanspor Kulübü Asbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Çan İlçe Başkanı olan Murat Okan beyefendiye arkadaşlarım adına sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin sergilediğiniz dostluk ve kardeşlik içerisinde geçen maçta emek veren güzel Yeni Çanspor taraftarı kardeşlerim ve AS AS Gençliğin güzel insanları 11 adamın yanında 12. adamlar olduk. Hepinizin yüreğine sesine ayağına sağlık. Allaha emanet olun, Yeni Çanspor'un güzel insanları. Bölgesel Amatör Liginde başarılar dileriz"
Hafta sonu Çan'da oynanan Yeni Çanspor-Alaşehir Belediyespor maçında gösterdikleri misafirverlik ve sportmenlikten dolayı ev sahibi takımın taraftarlarına Alaşehir Belediyespor taraftarından teşekkür geldi.

Alaşehir Belediyespor taraftarından geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynanan ve 3-2 Alaşehir Belediyespor'un galibiyetiyle sonuçlanan Yeni Çanspor-Alaşehir Belediyespor futbol karşılaşması öncesi kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Yeni Çanspor taraftarına teşekkür geldi. Zorlu karşılaşma öncesi şehre gelen Alaşehir Belediyespor taraftarını karşılayan Yeni Çanspor Taraftar Gurubu Başkanı Hakan Dayı ve taraftarlar, gösterdikleri misafirperverlikle Alaşehirli taraftarın gönlünü kazandı.

 

DOĞANAY; " SAHA İÇİNDE VE DIŞINDA DOSTLUK RÜZGARLARI ESTİ "

 

Yeni Çanspor taraftar gurubunun sergilediği misafirperverlik karşısında önce şaşıran Alaşehirli futbolseverler daha sonra büyük bir mutluluk yaşadı. Alaşehir Belediyesporlu taraftarlardan İbrahim Doğanay konuya ilişkin olarak yaptıkları açıklamada; " Yeni Çanspor - Alaşehir Belediyespor karşılaşmasının başından sonuna kadar saha içinde ve saha dışında dostluk rüzgarları esti. Yeni Çanspor Taraftar Grubu Başkanı Hakan dayı ve arkadaşlarına teşekkür ederiz. Son günlerde sahalarımızda görmek istemediğimiz çirkin olayların aksine futbol adına,insanlık adına bizlere güzel ve gençlerimize örnek olabilecek görüntüler sergileyen tüm arma sevdalısı büyüklerimize,küçüklerimize sonsuz teşekkürler ederiz." dedi.

 

AKSOY; HEPSİNİN YÜREĞİNE SAĞLIK"

 

Taraftarlardan Hakan Aksoy ise şunları söyledi; "Çanspor maçı öncesinde ve sonrasında bizleri centilmenlik ve kardeşlik duyguları içerisinde ağırlayan Yeni Çanspor Taraftar Gurubu Başkanı Hakan Dayı ve Yeni  Çanspor Kulübü Asbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Çan İlçe Başkanı olan Murat Okan beyefendiye arkadaşlarım adına sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin sergilediğiniz dostluk ve kardeşlik içerisinde geçen maçta emek veren güzel Yeni Çanspor taraftarı kardeşlerim ve AS AS Gençliğin güzel insanları 11 adamın yanında 12. adamlar olduk. Hepinizin yüreğine sesine ayağına sağlık. Allaha emanet olun, Yeni Çanspor'un güzel insanları. Bölgesel Amatör Liginde başarılar dileriz"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.