ASIRLIK ÇINAR 111 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

DİĞER 23.06.2020 - 09:12, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ASIRLIK ÇINAR 111 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

Alaşehir’in Hacıaliler Mahallesinde oturan ve Alaşehir'in en yaşlı kişisi olan 5 çocuk annesi 111 yaşındaki Hanım Ölmez hayatını kaybetti.
Alaşehir'in en yaşlı kişisi olan 111 yaşındaki Hanım Ölmez yaşlılığa bağlı sebeplerden hafta sonu hayatını kaybetti. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun tarafından 5 Mayıs Anneler Günü'nde ziyaret edilen ve Anneler Günü kutlanan Ölmez, Babalar Gününde akşama doğru hayata veda etti. Hacıaliler Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Ölmez'in naaşı Hacıaliler Mezarlığında toprağa verildi. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun Anneler Günü ziyaretinde, "Asırlık çınarlarımızdan birisini ziyaret ediyoruz. Hanım Teyzemiz 111 yaşında Cumhuriyetten daha büyük. Cumhuriyetin kuruluşuna şahitlik etmiş, o anıları biriktirmiş. Kendisine sağlık ve sıhhat diliyoruz."demişti. 111 yaşındaki Hanım Ölmez'e kızı Zeynep Toklu bakıyordu.
Alaşehir’in Hacıaliler Mahallesinde oturan ve Alaşehir'in en yaşlı kişisi olan 5 çocuk annesi 111 yaşındaki Hanım Ölmez hayatını kaybetti.

Alaşehir'in en yaşlı kişisi olan 111 yaşındaki Hanım Ölmez yaşlılığa bağlı sebeplerden hafta sonu hayatını kaybetti. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun tarafından 5 Mayıs Anneler Günü'nde ziyaret edilen ve Anneler Günü kutlanan Ölmez, Babalar Gününde akşama doğru hayata veda etti. Hacıaliler Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Ölmez'in naaşı Hacıaliler Mezarlığında toprağa verildi.

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun Anneler Günü ziyaretinde, "Asırlık çınarlarımızdan birisini ziyaret ediyoruz. Hanım Teyzemiz 111 yaşında Cumhuriyetten daha büyük. Cumhuriyetin kuruluşuna şahitlik etmiş, o anıları biriktirmiş. Kendisine sağlık ve sıhhat diliyoruz."demişti. 111 yaşındaki Hanım Ölmez'e kızı Zeynep Toklu bakıyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.