Avukatlar Günü kutlandı

06.04.2018 - 09:41, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Avukatlar Günü kutlandı

Türkiye Barolar Birliğinin kuruluşu 45. günü ve 5 Nisan Avukatlar Günü, tüm yurtta olduğu gibi Alaşehir'de de kutlandı.
Alaşehir Barosu avukatları topluca Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk bırakarak saygıda duruşunda bulundu. Türkiye Barolar Birliğinin kuruluşu 45. günü ve 5 Nisan Avukatlar Günü Alaşehir Barosu avukatlarının katılımıyla kutlandı. Alaşehir Adliyesinde görevli hakim ve savcılar tarafından Boğaziçi Restoran'da düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen avukatlar daha sonra Cumhuriyet Meydanına geçerek burada Atatürk Anıtına çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu. Alaşehir Barosu avukatları adına kısa bir konuşma yapan Avukat Kenan Gülcan, avukatlık mesleğinin önemi ve Türkiye Barolar Birliğinin tarihçesi hakkında açıklamalarda bulundu. 5 EYLÜL GAZETESİ OLARAK ALAŞEHİR BAROSU AVUKATLARIMIZIN  VE TÜM  AVUKATLARIMIZIN, AVUKATLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ...
Türkiye Barolar Birliğinin kuruluşu 45. günü ve 5 Nisan Avukatlar Günü, tüm yurtta olduğu gibi Alaşehir'de de kutlandı.

Alaşehir Barosu avukatları topluca Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk bırakarak saygıda duruşunda bulundu.

Türkiye Barolar Birliğinin kuruluşu 45. günü ve 5 Nisan Avukatlar Günü Alaşehir Barosu avukatlarının katılımıyla kutlandı. Alaşehir Adliyesinde görevli hakim ve savcılar tarafından Boğaziçi Restoran'da düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen avukatlar daha sonra Cumhuriyet Meydanına geçerek burada Atatürk Anıtına çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu.

Alaşehir Barosu avukatları adına kısa bir konuşma yapan Avukat Kenan Gülcan, avukatlık mesleğinin önemi ve Türkiye Barolar Birliğinin tarihçesi hakkında açıklamalarda bulundu.

5 EYLÜL GAZETESİ OLARAK ALAŞEHİR BAROSU AVUKATLARIMIZIN  VE TÜM  AVUKATLARIMIZIN, AVUKATLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.