Bahçeli Mahallesi’ne Yeni İçme Suyu Şebeke Hattı

BELEDİYE 20.12.2018 - 09:24, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Bahçeli Mahallesi’ne Yeni İçme Suyu Şebeke Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Bahçeli Mahallesi’ndeki Yakutlar Mevkii’nde 500 metrelik içme suyu şebeke hattı çalışması gerçekleştirdi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde daha sağlıklı ve kaliteli su içme imkanı sağlamak üzere yürüttüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri, Alaşehir ilçesine bağlı Bahçeli Mahallesi Yakutlar Mevkii’nde içme suyu şebeke hattı döşeme çalışmalarını tamamladı. Mahallede 500 metre uzunluğundaki hatta kısa sürede yapılan çalışma sayesinde vatandaşlara daha sağlıklı ve kullanışlı içme suyu sağlandı. “BİZE BU HİZMETLERİ SAĞLAYANLARIN YANINDA OLACAĞIZ” Bahçeli Mahalle Muhtarı Ömer Uysal, “Mahallemize bağlı Yakutlar Mevkii’nde yer alan 15 hanelik yerleşim alanımıza döşenen yeni içme suyu hattı sayesinde vatandaşımızın su sıkıntısı kalmadı. Büyükşehir ve MASKİ sayesinde mahallemize getirilen hizmetlerden sonra farkı net bir şekilde gördük ve anladık. Bize bu hizmetleri sağlayanların bizler de her zaman yanında olacağız. Cengiz Başkanımıza ve MASKİ personeline çok teşekkür ediyoruz, selamlarımı iletiyoruz.”dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Bahçeli Mahallesi’ndeki Yakutlar Mevkii’nde 500 metrelik içme suyu şebeke hattı çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde daha sağlıklı ve kaliteli su içme imkanı sağlamak üzere yürüttüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri, Alaşehir ilçesine bağlı Bahçeli Mahallesi Yakutlar Mevkii’nde içme suyu şebeke hattı döşeme çalışmalarını tamamladı. Mahallede 500 metre uzunluğundaki hatta kısa sürede yapılan çalışma sayesinde vatandaşlara daha sağlıklı ve kullanışlı içme suyu sağlandı.

“BİZE BU HİZMETLERİ SAĞLAYANLARIN YANINDA OLACAĞIZ”

Bahçeli Mahalle Muhtarı Ömer Uysal, “Mahallemize bağlı Yakutlar Mevkii’nde yer alan 15 hanelik yerleşim alanımıza döşenen yeni içme suyu hattı sayesinde vatandaşımızın su sıkıntısı kalmadı. Büyükşehir ve MASKİ sayesinde mahallemize getirilen hizmetlerden sonra farkı net bir şekilde gördük ve anladık. Bize bu hizmetleri sağlayanların bizler de her zaman yanında olacağız. Cengiz Başkanımıza ve MASKİ personeline çok teşekkür ediyoruz, selamlarımı iletiyoruz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.