BAKAN PAKDEMİRLİ’NİN MÜJDESİ GERÇEKLEŞİYOR

GÜNDEM 08.03.2019 - 09:51, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BAKAN PAKDEMİRLİ’NİN MÜJDESİ GERÇEKLEŞİYOR

TDİODB’NİN SERA İÇİN TEKNİK ÇALIŞMALARI BAŞLADI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Şubat 2019 Günü Manisa ziyaretinde Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli tarafında Alaşehir’e verilen müjdeli haberler sonucu kurulması planlanan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş çalışmaları başlatıldı.
Alaşehir'in Kemaliye Mahallesi bölgesinde kurulacak olan TDİOSB’nin teknik çalışmaları için çalışmalarına başlandı. TDİOSB  alanında yapılan çalışmalara  Alaşehir kaymakamı Abdullah Uçgun,  TDİOSB Daire Başkanı Deniz Oruç ve teknik ekibi, Alaşehir Tarım Orman Müdürü Tarık Memiş, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Musatafa Seyhan, Manisa Tarım İl Müdürlüğü Bitki Sağlığı Şube Müdürü Köksal Aksu ve teknik elemanlar katıldı. Çalışmalar sonunda teknik bilgiler tamamlandı. Proje bakanlığa sunulacak. 3 BİN KİŞİYE İŞ KAPISI OLACAK 1.8 milyon m2 lik alanda kurulacak olan TDİOSB’nin kuruluşu tamamlandığında jeotermal ısıtmalı teknolojik serada teknolojinin tarımda etkin bir şekilde kullanıldığı, nitelikli iş gücü ve teknik kapasitesi yüksek personeller başta olmak üzere 1500 kişi sera içerisinde, 1500 kişide sera dışındaki muhtelif alanlarda  istihdam edilebilecek. Alaşehir’e  ekonomik, istihdam, teknoloji sanayinin tarımla entegrasyonu ve ihracata büyük katkılar sağlayacak. UÇGUN: ALAŞEHİR'E BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK Çalışmalara katılan Alaşehir kaymakamı Abdullah Uçgun, "21 Şubat 2019 Günü Cumhurbaşkanımızın  Manisa ziyaretleri vesilesi ile  Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli Bey’in müjdeleri içerisinde yer alan Alaşehir Kemaliye Mahallesi  bölgesinde Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi(Sera) Bölgesi’nin kuruluş çalışmaları başlatıldı.  Kuruluş çalışmaları için Tarım Bakanımızın talimatı ile  Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri Daire başkanı ve teknik ekibi ile beraber yer tespiti  yapıldı. TDİOSB’de yapılacak  işlemler sonunda izlenecek yol haritası belirlendi. En kısa sürede TDİOSB’nin Projesi  Tarım Bakanlığına iletilecek.  İlçemize birçok  yönüyle katkısı olacağını düşündüğümüz  bu çalışmanın başlatılması, projelerin hazırlanması ve gerçekleştirilmesi için desteklerini her zaman  htiğimiz sayın valimiz Ahmet Deniz'e Manisa Milletvekillerimize, Belediye başkanımız Ali Uçak'a ve AK Parti ilçe başkanımız Murat Ertürk'e teşekkür ediyorum."şeklinde konuştu.
TDİODB’NİN SERA İÇİN TEKNİK ÇALIŞMALARI BAŞLADI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Şubat 2019 Günü Manisa ziyaretinde Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli tarafında Alaşehir’e verilen müjdeli haberler sonucu kurulması planlanan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş çalışmaları başlatıldı.

Alaşehir'in Kemaliye Mahallesi bölgesinde kurulacak olan TDİOSB’nin teknik çalışmaları için çalışmalarına başlandı. TDİOSB  alanında yapılan çalışmalara  Alaşehir kaymakamı Abdullah Uçgun,  TDİOSB Daire Başkanı Deniz Oruç ve teknik ekibi, Alaşehir Tarım Orman Müdürü Tarık Memiş, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Musatafa Seyhan, Manisa Tarım İl Müdürlüğü Bitki Sağlığı Şube Müdürü Köksal Aksu ve teknik elemanlar katıldı. Çalışmalar sonunda teknik bilgiler tamamlandı. Proje bakanlığa sunulacak.

3 BİN KİŞİYE İŞ KAPISI OLACAK

1.8 milyon m2 lik alanda kurulacak olan TDİOSB’nin kuruluşu tamamlandığında jeotermal ısıtmalı teknolojik serada teknolojinin tarımda etkin bir şekilde kullanıldığı, nitelikli iş gücü ve teknik kapasitesi yüksek personeller başta olmak üzere 1500 kişi sera içerisinde, 1500 kişide sera dışındaki muhtelif alanlarda  istihdam edilebilecek. Alaşehir’e  ekonomik, istihdam, teknoloji sanayinin tarımla entegrasyonu ve ihracata büyük katkılar sağlayacak.

UÇGUN: ALAŞEHİR'E BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Çalışmalara katılan Alaşehir kaymakamı Abdullah Uçgun, "21 Şubat 2019 Günü Cumhurbaşkanımızın  Manisa ziyaretleri vesilesi ile  Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli Bey’in müjdeleri içerisinde yer alan Alaşehir Kemaliye Mahallesi  bölgesinde Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi(Sera) Bölgesi’nin kuruluş çalışmaları başlatıldı.  Kuruluş çalışmaları için Tarım Bakanımızın talimatı ile  Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri Daire başkanı ve teknik ekibi ile beraber yer tespiti  yapıldı. TDİOSB’de yapılacak  işlemler sonunda izlenecek yol haritası belirlendi. En kısa sürede TDİOSB’nin Projesi  Tarım Bakanlığına iletilecek.  İlçemize birçok  yönüyle katkısı olacağını düşündüğümüz  bu çalışmanın başlatılması, projelerin hazırlanması ve gerçekleştirilmesi için desteklerini her zaman  htiğimiz sayın valimiz Ahmet Deniz'e Manisa Milletvekillerimize, Belediye başkanımız Ali Uçak'a ve AK Parti ilçe başkanımız Murat Ertürk'e teşekkür ediyorum."şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.