Bakanlık projeleri, muhtarlarla paylaşıldı

YAŞAM 28.01.2020 - 09:52, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Bakanlık projeleri, muhtarlarla paylaşıldı

ALAŞEHİR KAYMAKAMI ABDULLAH UÇGUN'UN BAŞKANLIĞINDA 87 MAHALLE MUHTARININ KATILIMIYLA PROJE TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Alaşehir Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya Alaşehir'e bağlı 87 mahalle muhtarı katıldı. Toplantıda İçişleri Bakanlığınca uygulanan projeler 'Uyuşturucuyla Mücadele Aplikasyonu', 'Kadın Destek Uygulaması', 'Muhtarlar Bilgi Sistemi (MUBİS)', 'Açık Kapı', 'Merkezi İdare Bilgi Sistemi(MERNİS)', 'Güvenli Okul Güvenli Gelecek', 'Trafik İhlallerine Karşı Kırmızı Düdük (Kırmızı düdük)', 'Kırsal Altyapı Destekleme (KIRDES)' hakkında bilgi verildi. Ayrıca muhtarların ihtiyaç ve talepleri değerlendirildi. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun toplantıda İçişleri Bakanlığınca Yürütülen Projeler hakkında bilgilendirmeler yaparak şunları söyledi: "Vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak, onların ihtiyaçlarına destek vermek için titizlikle çalışıyoruz. Muhtarlar vatandaşla devlet arasında bir köprü oluşturuyor. Muhtarlardan gelen talepler vatandaşların talepleridir, böyle değerlendirmek gerekir. Temel gayemiz vatandaşın işini kolaylaştırmak, onların hayatlarına, yaşamlarına katkı sağlamaktır. Vatandaşlarımızın taleplerinin yerine getirilmesi için hep birlikte çalışacağız. Vatandaşlarımıza sunulan hizmetlerin sistemli bir şekilde takibi ve kamuoyu desteğinin sağlanması için Bakanlığımızın sunduğu hizmetler projelendirilmiştir. Bize düşen görev Bakanlığımızın belirlediği hedefler doğrultusunda çalışmak ve halkımızın daha mutlu olmasını temin etmektir." Toplantıda muhtarların istek ve talepleri de değerlendirildi.
ALAŞEHİR KAYMAKAMI ABDULLAH UÇGUN'UN BAŞKANLIĞINDA 87 MAHALLE MUHTARININ KATILIMIYLA PROJE TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Alaşehir Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya Alaşehir'e bağlı 87 mahalle muhtarı katıldı. Toplantıda İçişleri Bakanlığınca uygulanan projeler 'Uyuşturucuyla Mücadele Aplikasyonu', 'Kadın Destek Uygulaması', 'Muhtarlar Bilgi Sistemi (MUBİS)', 'Açık Kapı', 'Merkezi İdare Bilgi Sistemi(MERNİS)', 'Güvenli Okul Güvenli Gelecek', 'Trafik İhlallerine Karşı Kırmızı Düdük (Kırmızı düdük)', 'Kırsal Altyapı Destekleme (KIRDES)' hakkında bilgi verildi. Ayrıca muhtarların ihtiyaç ve talepleri değerlendirildi.

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun toplantıda İçişleri Bakanlığınca Yürütülen Projeler hakkında bilgilendirmeler yaparak şunları söyledi: "Vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak, onların ihtiyaçlarına destek vermek için titizlikle çalışıyoruz. Muhtarlar vatandaşla devlet arasında bir köprü oluşturuyor. Muhtarlardan gelen talepler vatandaşların talepleridir, böyle değerlendirmek gerekir. Temel gayemiz vatandaşın işini kolaylaştırmak, onların hayatlarına, yaşamlarına katkı sağlamaktır. Vatandaşlarımızın taleplerinin yerine getirilmesi için hep birlikte çalışacağız. Vatandaşlarımıza sunulan hizmetlerin sistemli bir şekilde takibi ve kamuoyu desteğinin sağlanması için Bakanlığımızın sunduğu hizmetler projelendirilmiştir. Bize düşen görev Bakanlığımızın belirlediği hedefler doğrultusunda çalışmak ve halkımızın daha mutlu olmasını temin etmektir."

Toplantıda muhtarların istek ve talepleri de değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.