Barutçuoğlu'ndan çifte kupa zaferi

EĞİTİM 03.05.2016 - 09:58, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Barutçuoğlu'ndan çifte kupa zaferi

Alaşehir Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi sportif faaliyetlerde başarılara doymuyor. Okulun genç erkekler ve kızlar takımı voleybolda çifte kupa zaferi yaşadı.
19 Mayıs Gençlik haftası etkinlikleri çerçevesinde, İlçemizde Liseler arasında düzenlenen Voleybol turnuvasında Genç Erkekler ve Genç Kızlarda Alaşehir Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Kız ve Erkek takımları şampiyon oldu. Alaşehir'de 19 Mayıs Gençlik haftası etkinlikleri çerçevesinde Liseler arasında düzenlenen Voleybol Müsabakaları Alaşehir Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Turnuvanın Final Maçlarına ve ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Onur Katar, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Halit Kabakçı, Okul Müdürleri, tertip komitesi ve öğrenciler katıldı. OKUL TAKIMLARI 2 KATEGORİDE DE ŞAMPİYON OLDU Genç Erkekler Voleybolda 1. Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi, 2.İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 3.Atatürk Anadolu Lisesi oldu. Genç Kızlar Voleybolda 1. Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi, 2. Atatürk Anadolu Lisesi ve 3.Ahmet Altan Anadolu Lisesi oldu. Final Maçlarından sonra Şampiyonların ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir, İkincilerin ödüllerini İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Halit Kabakçı ve Üçüncülerin ödüllerini de  Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Müdürü İsa Bilgin verdi.   BİLGİN: TÜM AKTİVİTELERE ÖNEM VERİYORUZ.   Turnuvaların ardından şampiyon olan Alaşehir Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Müdürü İsa Bilgin yaptığı açıklamada, “Vizyonumuz, Her zaman her alanda model bir okul olmak. Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Ailesi olarak, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem veriyoruz. Okulumuz 2016-YGS sınav analizlerinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılan öğrencilerimizin başarı ortalamalarının yüksek olduğunu gördük. Bu yıl Okul olarak spor başarılarımızda artış oldu. Takım Sporlarında futbol ve voleybol alanlarında 4 takım ile mücadele ettik. 4 takımımızda ilçe gruplarından çıkarak, il müsabakalarında ilçemizi temsil ettiler. Öğrencimiz Ekrem Aykanat karate alanında il birinciliğinin ardından Türkiye Üçüncüsü oldu.  Genç Kız Voleybol Takımımız Manisa Vergi Haftası il üçüncüsü oldu. Bu yükselen başarıların tesadüf olmadığını gösterip Alaşehir Gençlik haftası şampiyonu olan Erkek ve Kız Voleybol takımlarımızı tebrik ederim. Hedefimiz önümüzdeki yıl voleybol alanında il derecesi elde edip, İlimizi Türkiye elemelerinde temsil edebilmek. Öğrencilerimi ve öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.”şeklinde konuştu.
Alaşehir Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi sportif faaliyetlerde başarılara doymuyor. Okulun genç erkekler ve kızlar takımı voleybolda çifte kupa zaferi yaşadı.

19 Mayıs Gençlik haftası etkinlikleri çerçevesinde, İlçemizde Liseler arasında düzenlenen Voleybol turnuvasında Genç Erkekler ve Genç Kızlarda Alaşehir Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Kız ve Erkek takımları şampiyon oldu.

Alaşehir'de 19 Mayıs Gençlik haftası etkinlikleri çerçevesinde Liseler arasında düzenlenen Voleybol Müsabakaları Alaşehir Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Turnuvanın Final Maçlarına ve ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Onur Katar, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Halit Kabakçı, Okul Müdürleri, tertip komitesi ve öğrenciler katıldı.

OKUL TAKIMLARI 2 KATEGORİDE DE ŞAMPİYON OLDU

Genç Erkekler Voleybolda 1. Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi, 2.İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 3.Atatürk Anadolu Lisesi oldu. Genç Kızlar Voleybolda 1. Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi, 2. Atatürk Anadolu Lisesi ve 3.Ahmet Altan Anadolu Lisesi oldu. Final Maçlarından sonra Şampiyonların ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir, İkincilerin ödüllerini İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Halit Kabakçı ve Üçüncülerin ödüllerini de  Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Müdürü İsa Bilgin verdi.

 

BİLGİN: TÜM AKTİVİTELERE ÖNEM VERİYORUZ.

 

Turnuvaların ardından şampiyon olan Alaşehir Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Müdürü İsa Bilgin yaptığı açıklamada, “Vizyonumuz, Her zaman her alanda model bir okul olmak. Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Ailesi olarak, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem veriyoruz. Okulumuz 2016-YGS sınav analizlerinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılan öğrencilerimizin başarı ortalamalarının yüksek olduğunu gördük. Bu yıl Okul olarak spor başarılarımızda artış oldu. Takım Sporlarında futbol ve voleybol alanlarında 4 takım ile mücadele ettik. 4 takımımızda ilçe gruplarından çıkarak, il müsabakalarında ilçemizi temsil ettiler. Öğrencimiz Ekrem Aykanat karate alanında il birinciliğinin ardından Türkiye Üçüncüsü oldu.  Genç Kız Voleybol Takımımız Manisa Vergi Haftası il üçüncüsü oldu. Bu yükselen başarıların tesadüf olmadığını gösterip Alaşehir Gençlik haftası şampiyonu olan Erkek ve Kız Voleybol takımlarımızı tebrik ederim. Hedefimiz önümüzdeki yıl voleybol alanında il derecesi elde edip, İlimizi Türkiye elemelerinde temsil edebilmek. Öğrencilerimi ve öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.