BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR, BU GURUR ALAŞEHİR'İN

EĞİTİM 27.03.2019 - 09:57, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR, BU GURUR ALAŞEHİR'İN

Alaşehir Beşeylül İlkokulu ve Yıldırım Beyazıt İlkokulu öğrencileri Manisa il genelinde yapılan “Akıl ve Zeka Oyunları’nda Alaşehir’in gururu oldular.
Beşeylül İlkokulu 3-C sınıfından Feyza Katrancı Q-Bitz alanında il ikincisi, Yıldırım Beyazıt İlkokulu 2-A  sınıfı  öğrencisi Taner Can Q- Bitz alanında il üçüncüsü oldular. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, her iki okulu da ziyaret ederek, başarılı öğrencileri kutladı.  Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Manisa genelinde yapılan, "Akıl ve zeka oyunlarI" yarışmasında Beşeylül İlkokulu’ndan 2 ve Yıldırım Beyazıt İlkokulu’ndan 3  öğrencimiz  Alaşehir'i başarıyla temsil ettiler. İlçemize ikincilik ve üçüncülük  getirdiler. Q-Bitz, Mangala ve Equili Brio dallarında önce temsilleri, sonra da elde ettikleri güzel sonuçlar için can öğrencilerimizi ve öğretmenleri Orhan Tuncer ve Umut Bircan’ı  emek ve özverilerinden dolayı kutluyorum."dedi.
Alaşehir Beşeylül İlkokulu ve Yıldırım Beyazıt İlkokulu öğrencileri Manisa il genelinde yapılan “Akıl ve Zeka Oyunları’nda Alaşehir’in gururu oldular.

Beşeylül İlkokulu 3-C sınıfından Feyza Katrancı Q-Bitz alanında il ikincisi, Yıldırım Beyazıt İlkokulu 2-A  sınıfı  öğrencisi Taner Can Q- Bitz alanında il üçüncüsü oldular. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, her iki okulu da ziyaret ederek, başarılı öğrencileri kutladı.

 Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Manisa genelinde yapılan, "Akıl ve zeka oyunlarI" yarışmasında Beşeylül İlkokulu’ndan 2 ve Yıldırım Beyazıt İlkokulu’ndan 3  öğrencimiz  Alaşehir'i başarıyla temsil ettiler. İlçemize ikincilik ve üçüncülük  getirdiler. Q-Bitz, Mangala ve Equili Brio dallarında önce temsilleri, sonra da elde ettikleri güzel sonuçlar için can öğrencilerimizi ve öğretmenleri Orhan Tuncer ve Umut Bircan’ı  emek ve özverilerinden dolayı kutluyorum."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.