BAŞARILI DYNED'ÇİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

EĞİTİM 28.05.2018 - 10:19, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BAŞARILI DYNED'ÇİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

İngilizce Dil Öğrenme Sistemi olan "DynED" programında başarılı olan Alaşehirli öğrenciler ödüllendirildi. Başarılı öğrenci ve öğretmenlerini, Kaymakam Abdullah Uçgun, makamında kabul ederek, ödüllerini takdim etti. Bu yıl 4 okuldan 4 öğrenciye ödül verildi.
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Manisa Valiliği tarafından başlatılan ve Bakanlıkta kurulan ana sunucu bilgisayarlar üzerinden öğrencilerin İngilizce dilini öğrenmelerini sağlayan İngilizce Dil Öğrenme Sistemi DynED'i aylara göre en çok kullanan ve yüksek puan alarak başarı elde eden Atatürk Ortaokulu öğrencisi Hanzede Yılmaz, Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi İpek Tuğrul ve Tepeköy Ortaokulu öğrencisi Müslüme Dönmez'i Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdi. UÇGUN, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ KUTLADI Dyned'te yüksek puan alarak başarılı olan Atatürk Anadolu Lisesi, Atatürk Ortaokulu, Girelli Şehit Mehmet Şimşek Ortaokulu ve Tepeköy İlkokul/Ortaokulu öğrencileri ve idarecilerini makamında kabul eden Kaymakam Uçgun, dereceye giren öğrencileri ve öğretmenlerini tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Öğrencilere yabancı dilin önemini anlatan Uçgun, "Aracısız kendinizi ifade edebilirseniz başarıya ulaşmanız daha da kolaylaşacaktır. Bu durum ticarette, siyasette, bürokraside tüm alanlarda aynı şekilde. DynED sistemiyle, İngilizceyi daha iyi ve kolay öğreniyorsunuz hem de geleceğe olan bakış açınız daha da güçlenerek eğitim hayatınıza fayda sağlıyorsunuz. Ben dereceye giren bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum."dedi.
İngilizce Dil Öğrenme Sistemi olan "DynED" programında başarılı olan Alaşehirli öğrenciler ödüllendirildi. Başarılı öğrenci ve öğretmenlerini, Kaymakam Abdullah Uçgun, makamında kabul ederek, ödüllerini takdim etti. Bu yıl 4 okuldan 4 öğrenciye ödül verildi.

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Manisa Valiliği tarafından başlatılan ve Bakanlıkta kurulan ana sunucu bilgisayarlar üzerinden öğrencilerin İngilizce dilini öğrenmelerini sağlayan İngilizce Dil Öğrenme Sistemi DynED'i aylara göre en çok kullanan ve yüksek puan alarak başarı elde eden Atatürk Ortaokulu öğrencisi Hanzede Yılmaz, Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi İpek Tuğrul ve Tepeköy Ortaokulu öğrencisi Müslüme Dönmez'i Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdi.

UÇGUN, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ KUTLADI

Dyned'te yüksek puan alarak başarılı olan Atatürk Anadolu Lisesi, Atatürk Ortaokulu, Girelli Şehit Mehmet Şimşek Ortaokulu ve Tepeköy İlkokul/Ortaokulu öğrencileri ve idarecilerini makamında kabul eden Kaymakam Uçgun, dereceye giren öğrencileri ve öğretmenlerini tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Öğrencilere yabancı dilin önemini anlatan Uçgun, "Aracısız kendinizi ifade edebilirseniz başarıya ulaşmanız daha da kolaylaşacaktır. Bu durum ticarette, siyasette, bürokraside tüm alanlarda aynı şekilde. DynED sistemiyle, İngilizceyi daha iyi ve kolay öğreniyorsunuz hem de geleceğe olan bakış açınız daha da güçlenerek eğitim hayatınıza fayda sağlıyorsunuz. Ben dereceye giren bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.