Başaran, Alaşehir’de Muhtarlarla Buluştu

17.02.2020 - 09:22, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Başaran, Alaşehir’de Muhtarlarla Buluştu

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Alaşehir ilçe programı kapsamında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahallelerde hayata geçirilen çalışmalar hakkında muhtarları tek tek bilgilendiren Başaran, talep ve önerileri de dinledi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki çalışmalarını hem yerinde inceliyor, hem de vatandaşların ihtiyaçlarına en iyi şekilde çözüm sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Alaşehir ilçesinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Başaran’a ziyaretlerinde Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Fevzi Demir, Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Hizmetleri Sorumlusu Himmet Güneş, MASKİ İlçe Şefi Mustafa Korkusuz, şube müdürleri ve MHP İlçe Başkanı Ali Uçak da eşlik etti. Toplantıda, altyapı durumları hakkında muhtarların soruları cevaplandı. Genel Müdür Başaran, kanalizasyon hatlarının sağlıklı kullanımından su tasarrufu ve kaçak su kullanım konularına kadar önemli bilgilendirmelerde bulundu. İçme suyu kademe aralıklarından bahseden Başaran, yapılan uygulamanın şebeke suyundan kaçak olarak bağ bahçe sulayan kişilere önlem olarak alındığını söyledi. “HAYVAN ATIKLARI KONUSUNDA DİKKATLİ OLUNMALI” Hayvan atıklarının kanalizasyon şebekesine verilmemesi konusunda da uyarılarda bulunan Başaran, “Sizlere yaptığımız bilgilendirmeleri sizler de mahalle sakinleri ile paylaşın. Biz idare olarak evsel nitelikli atıksuları deşarj etmekle mükellefiz. Hayvan atıklarını taşımakla sorumlu değiliz. Ayrıca hayvan atıkları altyapının zarar görmesine ve kullanılamaz bir yapıya bürünmesine neden oluyor” dedi.  “EN UYGUN HİZMETLERİ KAZANDIRMA GAYRETİNDEYİZ” Başaran, vatandaşların zor durumda kalmaması için ekiplerin mesai mefhumu gözetmeden çalıştığını dile getirdi. Başaran, “Görev alanımız gereği, vatandaşlarımızla sürekli bağlantı halindeyiz. Muhtarlarımız bu anlamda önemli birer köprü görevindeler. Mevcut ihtiyaçlara en uygun hizmetleri üretebilmek adına iş birliği içerisinde çalışmak zorundayız. Bu konuda sizlere büyük sorumluluk düşüyor. Bu toplantılar vasıtası ile iletişimimizi güçlü tutarak, vatandaşlarımızın bilgilenmesini ve bilinçlenmesini sağlama gayretindeyiz” dedi. 
MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Alaşehir ilçe programı kapsamında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahallelerde hayata geçirilen çalışmalar hakkında muhtarları tek tek bilgilendiren Başaran, talep ve önerileri de dinledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki çalışmalarını hem yerinde inceliyor, hem de vatandaşların ihtiyaçlarına en iyi şekilde çözüm sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Alaşehir ilçesinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Başaran’a ziyaretlerinde Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Fevzi Demir, Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Hizmetleri Sorumlusu Himmet Güneş, MASKİ İlçe Şefi Mustafa Korkusuz, şube müdürleri ve MHP İlçe Başkanı Ali Uçak da eşlik etti. Toplantıda, altyapı durumları hakkında muhtarların soruları cevaplandı. Genel Müdür Başaran, kanalizasyon hatlarının sağlıklı kullanımından su tasarrufu ve kaçak su kullanım konularına kadar önemli bilgilendirmelerde bulundu. İçme suyu kademe aralıklarından bahseden Başaran, yapılan uygulamanın şebeke suyundan kaçak olarak bağ bahçe sulayan kişilere önlem olarak alındığını söyledi.

“HAYVAN ATIKLARI KONUSUNDA DİKKATLİ OLUNMALI”

Hayvan atıklarının kanalizasyon şebekesine verilmemesi konusunda da uyarılarda bulunan Başaran, “Sizlere yaptığımız bilgilendirmeleri sizler de mahalle sakinleri ile paylaşın. Biz idare olarak evsel nitelikli atıksuları deşarj etmekle mükellefiz. Hayvan atıklarını taşımakla sorumlu değiliz. Ayrıca hayvan atıkları altyapının zarar görmesine ve kullanılamaz bir yapıya bürünmesine neden oluyor” dedi.

 “EN UYGUN HİZMETLERİ KAZANDIRMA GAYRETİNDEYİZ”

Başaran, vatandaşların zor durumda kalmaması için ekiplerin mesai mefhumu gözetmeden çalıştığını dile getirdi. Başaran, “Görev alanımız gereği, vatandaşlarımızla sürekli bağlantı halindeyiz. Muhtarlarımız bu anlamda önemli birer köprü görevindeler. Mevcut ihtiyaçlara en uygun hizmetleri üretebilmek adına iş birliği içerisinde çalışmak zorundayız. Bu konuda sizlere büyük sorumluluk düşüyor. Bu toplantılar vasıtası ile iletişimimizi güçlü tutarak, vatandaşlarımızın bilgilenmesini ve bilinçlenmesini sağlama gayretindeyiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.