Başkan Ali Uçak İtfaiye Haftası'nı kutladı

BELEDİYE 27.09.2018 - 10:26, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Başkan Ali Uçak İtfaiye Haftası'nı kutladı

304 yıl önce temelleri atlan itfaiye teşkilatı kuruluş yıldönümünü kutluyor. Belediye Başkanı Ali Uçak, 24 saat kesintisiz hizmet veren itfaiye personelinin kuruluş yıldönümünü kutladı.
Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, İtfaiye Teşkilatı'nın Kuruluşu'nun 304. yılı nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Alaşehir Belediyesi İtfaiye Amirliği personelleri ile bir araya geldi. UÇUK: İTFAİYE, VATANDAŞA KESİNTİSİZ HİZMETİN ADIDIR Her türlü felaket ve acil durumlarda, kendi hayatlarını tehlikeye atarak ve zor şartlar altında çalışan İtfaiye Teşkilatı’nın belediyenin can damarı olduğunu ifade eden Başkan Ali Uçak,"24 saat halkın hizmetinde olan itfaiye çalışanlarımız büyük bir özveriyle görevlerini yapmaktadır. Bununla birlikte itfaiyecilik, birçok riski beraberinde taşıyan bir meslek olup beraberinde büyük sorumluluklar getirmektedir. İtfaiye personelimiz başta olmak üzere bütün itfaiye çalışanlarının İtfaiye Haftası’nı kutlar, çalışmalarında başarılarının devamını dilerim."şeklinde konuştu.
304 yıl önce temelleri atlan itfaiye teşkilatı kuruluş yıldönümünü kutluyor. Belediye Başkanı Ali Uçak, 24 saat kesintisiz hizmet veren itfaiye personelinin kuruluş yıldönümünü kutladı.

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, İtfaiye Teşkilatı'nın Kuruluşu'nun 304. yılı nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Alaşehir Belediyesi İtfaiye Amirliği personelleri ile bir araya geldi.

UÇUK: İTFAİYE, VATANDAŞA KESİNTİSİZ HİZMETİN ADIDIR

Her türlü felaket ve acil durumlarda, kendi hayatlarını tehlikeye atarak ve zor şartlar altında çalışan İtfaiye Teşkilatı’nın belediyenin can damarı olduğunu ifade eden Başkan Ali Uçak,"24 saat halkın hizmetinde olan itfaiye çalışanlarımız büyük bir özveriyle görevlerini yapmaktadır. Bununla birlikte itfaiyecilik, birçok riski beraberinde taşıyan bir meslek olup beraberinde büyük sorumluluklar getirmektedir. İtfaiye personelimiz başta olmak üzere bütün itfaiye çalışanlarının İtfaiye Haftası’nı kutlar, çalışmalarında başarılarının devamını dilerim."şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.