Başkan Ali Uçak, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

BELEDİYE 11.06.2018 - 18:17, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Başkan Ali Uçak, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Celal Şükrü Sayınsoy Eğitim Kurumları ve Alaşehir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine karne dağıttı.
2017-2018 Eğitim Öğretim yılının sona ermesiyle ilçemizde, ilk, orta, lise ve dengi okullarda karne heyecanı yaşandı. Öğrencilerin karne heyecanlarına ortak olan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, , Celal Şükrü Sayınsoy Eğitim Kurumları ve Alaşehir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törenlere katılarak öğrencilere karnelerini takdim etti.  Karnelerini Başkan Ali Uçak’ın elinden alan öğrenciler ise büyük mutluluk yaşadı. Karne törenlerinin ardından Selahattin-Zuhal Barutçu Anadolu Lisesi’ni de ziyaret eden Başkan Ali Uçak, öğrencilere ve öğretmenlere iyi tatiller diledi. UÇAK, EĞİTİM CAMİASINA İYİ TAİLLER DİLEDİ Karne törenlerinin ve ziyaretlerinin ardından bir açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak adına belediye olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade ederek, “Gençlerimiz ülkemizin geleceği. Geleceğimizi daha parlak hale getirebilmek için, belediyemiz olarak elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz. Bugün öğrencilerimiz karne heyecanı yaşıyor. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Şimdi tatilde hem ders çalışıp hem de dinlenerek önümüzdeki eğitim öğretim yılını da başarılı bir şekilde hazırlanacaklardır. Öğrencilerimize en büyük desteği veren öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.
Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Celal Şükrü Sayınsoy Eğitim Kurumları ve Alaşehir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine karne dağıttı.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının sona ermesiyle ilçemizde, ilk, orta, lise ve dengi okullarda karne heyecanı yaşandı. Öğrencilerin karne heyecanlarına ortak olan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, , Celal Şükrü Sayınsoy Eğitim Kurumları ve Alaşehir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törenlere katılarak öğrencilere karnelerini takdim etti.  Karnelerini Başkan Ali Uçak’ın elinden alan öğrenciler ise büyük mutluluk yaşadı. Karne törenlerinin ardından Selahattin-Zuhal Barutçu Anadolu Lisesi’ni de ziyaret eden Başkan Ali Uçak, öğrencilere ve öğretmenlere iyi tatiller diledi.

UÇAK, EĞİTİM CAMİASINA İYİ TAİLLER DİLEDİ

Karne törenlerinin ve ziyaretlerinin ardından bir açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak adına belediye olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade ederek, “Gençlerimiz ülkemizin geleceği. Geleceğimizi daha parlak hale getirebilmek için, belediyemiz olarak elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz. Bugün öğrencilerimiz karne heyecanı yaşıyor. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Şimdi tatilde hem ders çalışıp hem de dinlenerek önümüzdeki eğitim öğretim yılını da başarılı bir şekilde hazırlanacaklardır. Öğrencilerimize en büyük desteği veren öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.