BAŞKAN ALİ UÇAK, ŞEHİT AİLELERİNİ GÖNÜLLEDİ

GÜNDEM 12.06.2018 - 09:28, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BAŞKAN ALİ UÇAK, ŞEHİT AİLELERİNİ GÖNÜLLEDİ

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Alaşehirli şehit ailelerin sahur sofrasına misafir oldu. Şehit ailelerin gönüllerini alan Başkan Uçak, her daim şehitlerin emanetlerine sahip çıkacaklarını söyledi.
Alaşehir Belediyesi'nin yoğun Ramazan programlarına rağmen Alaşehirli şehit ailelerini de unutmayan Başkan Ali Uçak, sahur programlarını da şehitlerin emanet olan ailelerine ayırdı. Sahurda bir çok gönül sofrasında Alaşehirlilerle bir araya gelen Başkan Uçak, Girelli mahallesinin şehidi Mehmet Şimşek ve Killik mahallesinin şehitleri Evren Kara ve Hüdaverdi Özkan'ın ailelerine sahurda sürpriz yaptı ve ailelerle birlikte sahur yaparak gönüllerini aldı. Şehit ailelerin gönüllerini alan ve onlarla halleşen Belediye Başkanı Ali Uçak, şehitlerin emaneti olan ailelerine sahip çıkmanın boyunlarının borcu olduğunu belirterek, "Şehit ailelerimiz, başımızın tacıdır. Vatanımızın bekası ve huzuru için şehedet şerbetini içen kahraman evlatlarımızın emanetleri, emanetimizdir. Yerel yöneticiler olarak, onların her daim yanında olacak sevinçlerine ve dertlerine ortak olacağız."dedi. Başkan Ali Uçak'ın sahur programlarına; Belediye meclis üyeleri, Hasan Alıcı, Barış Acar, Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk ve mahalle muhtarları da eşlik etti.
Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Alaşehirli şehit ailelerin sahur sofrasına misafir oldu. Şehit ailelerin gönüllerini alan Başkan Uçak, her daim şehitlerin emanetlerine sahip çıkacaklarını söyledi.

Alaşehir Belediyesi'nin yoğun Ramazan programlarına rağmen Alaşehirli şehit ailelerini de unutmayan Başkan Ali Uçak, sahur programlarını da şehitlerin emanet olan ailelerine ayırdı. Sahurda bir çok gönül sofrasında Alaşehirlilerle bir araya gelen Başkan Uçak, Girelli mahallesinin şehidi Mehmet Şimşek ve Killik mahallesinin şehitleri Evren Kara ve Hüdaverdi Özkan'ın ailelerine sahurda sürpriz yaptı ve ailelerle birlikte sahur yaparak gönüllerini aldı.

Şehit ailelerin gönüllerini alan ve onlarla halleşen Belediye Başkanı Ali Uçak, şehitlerin emaneti olan ailelerine sahip çıkmanın boyunlarının borcu olduğunu belirterek, "Şehit ailelerimiz, başımızın tacıdır. Vatanımızın bekası ve huzuru için şehedet şerbetini içen kahraman evlatlarımızın emanetleri, emanetimizdir. Yerel yöneticiler olarak, onların her daim yanında olacak sevinçlerine ve dertlerine ortak olacağız."dedi.

Başkan Ali Uçak'ın sahur programlarına; Belediye meclis üyeleri, Hasan Alıcı, Barış Acar, Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk ve mahalle muhtarları da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.