BAŞKAN ALİ UÇAK YILLARIN KANAYAN YOL SORUNUNA NEŞTERİ VURDU

15.02.2019 - 09:41, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BAŞKAN ALİ UÇAK YILLARIN KANAYAN YOL SORUNUNA NEŞTERİ VURDU

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Alaşehir Belediyesi’nin başlatmış olduğu hizmet seferberliği kapsamında; Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak’ın öncülüğünde Killik, Ilgın, Caberfakıllı ve Çarıktekke Mahallelerini birbirine bağlayan yol sorunu çözüme kavuşuyor.
Önceki gün başlayan ve yoğun bir tempo ile aralıksız devam eden yol genişletme çalışmalarının ve sıcak asfalt çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasının ardından hizmete açılacak bağlantı yolu ile mahalle sakinlerinin yıllardır beklediği yol sorunu çözüme kavuşmuş olacak. BAŞKAN UÇAK:” BAHANE DEĞİL, HİZMET ÜRETECEĞİZ” Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin başlatmış olduğu çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ali Uçak,”Üzerinde çalışmalarına başladığımız Killik, Ilgın, Caberfakıllı ve Çarıktekke Mahallelerimizi birbirine bağlayan yol uzun yıllardır yolu sıklıkla kullanan vatandaşlarımızın kanayan yarasıydı. Ekibimizle birlikte yapmış olduğum mahalle ziyaretleri esnasında vatandaşlarımızın bu yönde bir çok şikayetleri vardı. Mahalle sakinlerimizin talepleri doğrultusunda onlara bir söz verdim. Söz verdiğimiz gibi, bugün de Büyükşehir Belediyemiz ile el ele başlatmış olduğumuz hizmet seferberliği kapsamında çalışmalarımıza başladık. Yol genişletme çalışmalarımızın tamamlanmasının hemen ardından sıcak asfalt çalışmalarımıza başlayacağız. Tahminen on gün içerisinde yolumuzu vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Böylece birçok mahalle sakinimizin işlek olarak kullandığı yılların yol sorunu tarihe karışacak. Göreve geldiğim gün neyin sözünü verdiysem yapacağım dedim ve yapıyoruz. Başkaları bahane üretecek, biz hizmet üreteceğiz. Tüm çalışmalarımızda bizlere maddi ve manevi olarak büyük destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür eder, şimdiden çalışmalarımızın mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını dilerim.“diye konuştu. KARA:“ALİ BAŞKAN SORUNUMUZA NEŞTER VURDU” İncelemeler esnasında Başkan Ali Uçak’a eşlik eden Killik eski Belediye Başkanı Halil Kara ise,”Bir çok mahallede oturan vatandaşlarımız bu yolu sıklıkla kullanıyor. Bugüne kadar yolun yapılması konusunda taleplerimiz oldu ancak yapılmadı. Alaşehir Belediye Başkanımız Ali Uçak’a bu durumu ilettik ve sağ olsun duyarsız kalmadı. Sorunu yerinde inceleyerek neşter vurdu. Bütün vatandaşlarımız dört gözle bu çalışmayı bekliyordu. Emeklerinden dolayı Ali Başkanımıza ve gece gündüz demeden çalışan ekibine teşekkür ederim.”ifadelerini kullandı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Alaşehir Belediyesi’nin başlatmış olduğu hizmet seferberliği kapsamında; Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak’ın öncülüğünde Killik, Ilgın, Caberfakıllı ve Çarıktekke Mahallelerini birbirine bağlayan yol sorunu çözüme kavuşuyor.

Önceki gün başlayan ve yoğun bir tempo ile aralıksız devam eden yol genişletme çalışmalarının ve sıcak asfalt çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasının ardından hizmete açılacak bağlantı yolu ile mahalle sakinlerinin yıllardır beklediği yol sorunu çözüme kavuşmuş olacak.

BAŞKAN UÇAK:” BAHANE DEĞİL, HİZMET ÜRETECEĞİZ”

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin başlatmış olduğu çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ali Uçak,”Üzerinde çalışmalarına başladığımız Killik, Ilgın, Caberfakıllı ve Çarıktekke Mahallelerimizi birbirine bağlayan yol uzun yıllardır yolu sıklıkla kullanan vatandaşlarımızın kanayan yarasıydı. Ekibimizle birlikte yapmış olduğum mahalle ziyaretleri esnasında vatandaşlarımızın bu yönde bir çok şikayetleri vardı. Mahalle sakinlerimizin talepleri doğrultusunda onlara bir söz verdim. Söz verdiğimiz gibi, bugün de Büyükşehir Belediyemiz ile el ele başlatmış olduğumuz hizmet seferberliği kapsamında çalışmalarımıza başladık. Yol genişletme çalışmalarımızın tamamlanmasının hemen ardından sıcak asfalt çalışmalarımıza başlayacağız. Tahminen on gün içerisinde yolumuzu vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Böylece birçok mahalle sakinimizin işlek olarak kullandığı yılların yol sorunu tarihe karışacak. Göreve geldiğim gün neyin sözünü verdiysem yapacağım dedim ve yapıyoruz. Başkaları bahane üretecek, biz hizmet üreteceğiz. Tüm çalışmalarımızda bizlere maddi ve manevi olarak büyük destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür eder, şimdiden çalışmalarımızın mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını dilerim.“diye konuştu.

KARA:“ALİ BAŞKAN SORUNUMUZA NEŞTER VURDU”

İncelemeler esnasında Başkan Ali Uçak’a eşlik eden Killik eski Belediye Başkanı Halil Kara ise,”Bir çok mahallede oturan vatandaşlarımız bu yolu sıklıkla kullanıyor. Bugüne kadar yolun yapılması konusunda taleplerimiz oldu ancak yapılmadı. Alaşehir Belediye Başkanımız Ali Uçak’a bu durumu ilettik ve sağ olsun duyarsız kalmadı. Sorunu yerinde inceleyerek neşter vurdu. Bütün vatandaşlarımız dört gözle bu çalışmayı bekliyordu. Emeklerinden dolayı Ali Başkanımıza ve gece gündüz demeden çalışan ekibine teşekkür ederim.”ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.