Başkan Karaçoban'dan anlamlı hediye

YAŞAM 10.03.2017 - 09:05, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Başkan Karaçoban'dan anlamlı hediye

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Dünya Kadınlar Günü'nde yatağa mahkum yaşayan hasta Fadime Gönen'e ayarlanabilir yatak hediye edildi.
Yeşilyurt mahallesinde yaşayan yatalak hasta Fadime Gönen'e, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban tarafından ayarlanabilir yatak hediye edildi. 8 Mart Dünya kadınlar gününde Başkan Karaçoban'dan gelen anlamlı hediye Fadime Gönen ve yakınları tarafından takdirle ve memnuniyetle karşılandı.   GÖNEN, KARAÇOBAN'A TEŞEKKÜR ETTİ   Bir süredir geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle yatağa bağlı olarak hayatını devam ettirmekte olan Fadime Gönen'e Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban tarafından ayarlanabilir ortopedik yatak hediye edildi. Fadime Gönen bu anlamlı hediyesi için Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a teşekkürlerini ve memnuniyetlerini iletti. Gönen'e hediyesi Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Turan tarafından takdim edildi.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Dünya Kadınlar Günü'nde yatağa mahkum yaşayan hasta Fadime Gönen'e ayarlanabilir yatak hediye edildi.

Yeşilyurt mahallesinde yaşayan yatalak hasta Fadime Gönen'e, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban tarafından ayarlanabilir yatak hediye edildi. 8 Mart Dünya kadınlar gününde Başkan Karaçoban'dan gelen anlamlı hediye Fadime Gönen ve yakınları tarafından takdirle ve memnuniyetle karşılandı.

 

GÖNEN, KARAÇOBAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

 

Bir süredir geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle yatağa bağlı olarak hayatını devam ettirmekte olan Fadime Gönen'e Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban tarafından ayarlanabilir ortopedik yatak hediye edildi. Fadime Gönen bu anlamlı hediyesi için Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a teşekkürlerini ve memnuniyetlerini iletti. Gönen'e hediyesi Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Turan tarafından takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.