Başkan Öküzcüoğlu, vatandaşlarla sosyal medyada buluştu

29.04.2020 - 10:33, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Başkan Öküzcüoğlu, vatandaşlarla sosyal medyada buluştu

ALAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÖKÜZCÜOĞLU, SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YAPTIĞI CANLI YAYIN İLE VATANDAŞLARLA BULUŞARAK SORUNLARINI DİNLEDİ.
Korona virüs salgını dolayısıyla sokağa çıkma kısıtlaması bulunan Alaşehir’de, Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu vatandaşları ihmal etmedi. Evinde kurduğu sistem ile sosyal medya üzerinden vatandaşlara ulaşan Başkan Öküzcüoğlu, vatandaşlarla sohbet etti sorunlarını dinledi. Başkan Öküzcüoğlu, "Yaklaşık 40 gündür 65 yaş üstü vatandaşlarımız ile yaklaşık üç haftadır 20 yaş altı vatandaşlarımız evlerinde kalarak, korona virüs salgınının yayılmamasına büyük katkı sağladılar. Vatandaşlarımızı bu sabırlı davranışlarından dolayı kutluyorum. Onlar büyük bir öz veri ile sabırla evlerinde kalıyorlar. Biz de belediye olarak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlarımızla sohbet edip, onların ortamlarının kısa süreli de olsa değişmelerini istedik. Onlarla hem sohbet ettik hem de ihtiyaçları olup olmadıklarını öğrenerek, çözümler ürettik. Amacımız kısa süreli de olsa, onlarla değişik bir ortamda sohbet edebilmek."dedi.
ALAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÖKÜZCÜOĞLU, SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YAPTIĞI CANLI YAYIN İLE VATANDAŞLARLA BULUŞARAK SORUNLARINI DİNLEDİ.

Korona virüs salgını dolayısıyla sokağa çıkma kısıtlaması bulunan Alaşehir’de, Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu vatandaşları ihmal etmedi. Evinde kurduğu sistem ile sosyal medya üzerinden vatandaşlara ulaşan Başkan Öküzcüoğlu, vatandaşlarla sohbet etti sorunlarını dinledi.

Başkan Öküzcüoğlu, "Yaklaşık 40 gündür 65 yaş üstü vatandaşlarımız ile yaklaşık üç haftadır 20 yaş altı vatandaşlarımız evlerinde kalarak, korona virüs salgınının yayılmamasına büyük katkı sağladılar. Vatandaşlarımızı bu sabırlı davranışlarından dolayı kutluyorum. Onlar büyük bir öz veri ile sabırla evlerinde kalıyorlar. Biz de belediye olarak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlarımızla sohbet edip, onların ortamlarının kısa süreli de olsa değişmelerini istedik. Onlarla hem sohbet ettik hem de ihtiyaçları olup olmadıklarını öğrenerek, çözümler ürettik. Amacımız kısa süreli de olsa, onlarla değişik bir ortamda sohbet edebilmek."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.