BAŞKAN TÜRK, ALAŞEHİRLİLERİN ÖZEL GÜNLERİNİ KUTLADI

19.05.2020 - 10:38, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BAŞKAN TÜRK, ALAŞEHİRLİLERİN ÖZEL GÜNLERİNİ KUTLADI

Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik etti. Türk, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlık meşalesinin yakılışının 101 yıldönümü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramını da kutladı.
 Kadir Gecesi’nin, tüm insanlığın hakka, hakikate, adalete, ahlak ve fazilete çağırıldığı mübarek bir gece olduğunu ifade eden Alaşehir Ziraat Odası Necdet Türk, mesajında şunları kaydetti: ” Böyle mübarek gün ve geceler, Cenab-ı Hakk'ın engin rahmetine, ilahi lütuf ve ikramlarına mazhar olan bizler için kendimizi yeniden gözden geçirebileceğimiz en müstesna zamanlardır. Kadir Gecesi, İslam alemi için kutsal ve faziletli bir gece olup, insanlık için kurtuluş reçetesi olan Kur’an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı kutlu bir gecedir. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi; ilahi rızayı kazanmak, arınmak, hayatına yeni bir başlangıç yapmak isteyen Müslümanlar için bulunmaz imkanlar sunmaktadır. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyamıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını ve huzur getirmesini temenni ediyor, İslam aleminin, milletimizin ve Manisalı hemşerilerimizin mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik ediyorum." Başkan Necdet Türk, aynı zamanda Alaşehirlilerin ve Türk milletinin Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlık meşalesinin yakılışının 101 yıldönümü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramını da kutladı.
Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik etti. Türk, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlık meşalesinin yakılışının 101 yıldönümü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramını da kutladı.

 Kadir Gecesi’nin, tüm insanlığın hakka, hakikate, adalete, ahlak ve fazilete çağırıldığı mübarek bir gece olduğunu ifade eden Alaşehir Ziraat Odası Necdet Türk, mesajında şunları kaydetti: ” Böyle mübarek gün ve geceler, Cenab-ı Hakk'ın engin rahmetine, ilahi lütuf ve ikramlarına mazhar olan bizler için kendimizi yeniden gözden geçirebileceğimiz en müstesna zamanlardır. Kadir Gecesi, İslam alemi için kutsal ve faziletli bir gece olup, insanlık için kurtuluş reçetesi olan Kur’an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı kutlu bir gecedir. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi; ilahi rızayı kazanmak, arınmak, hayatına yeni bir başlangıç yapmak isteyen Müslümanlar için bulunmaz imkanlar sunmaktadır. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyamıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını ve huzur getirmesini temenni ediyor, İslam aleminin, milletimizin ve Manisalı hemşerilerimizin mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik ediyorum."

Başkan Necdet Türk, aynı zamanda Alaşehirlilerin ve Türk milletinin Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlık meşalesinin yakılışının 101 yıldönümü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramını da kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.