BAŞKAN TÜRK, BANKACILARI AĞIRLADI

EKONOMİ 15.10.2018 - 10:47, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BAŞKAN TÜRK, BANKACILARI AĞIRLADI

Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, Garanti Bankası'nın üst düzey yöneticilerini makamında ağırladı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, üreticilere yönelik çalışmalar masaya yatırıldı.
Garanti Bankası Ege Bölge Müdürü Duygu Kara Seyalıoğlu, Garanti Bankası Alaşehir Şube Müdürü  Zafer Çelebiler, Garanti Bankası Ege Bölge Bireysel Kitle Ve Mikro Bankacılığı Bölge Yöneticisi Umut Ceylan’la birlikte,  Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk’ü ziyaret etti. Karşılıklı iyi dileklerin ardından  Alaşehir’deki üzüm üretimi ve çiftçilerimizin durumu değerlendirildi. Garanti Bankası Ege Bölge Müdürü Duygu Kara Seyalıoğlu tarafından başkan Türk'e Garanti bankasının her zaman çiftçilerimizin yanında olduğu ve önümüzdeki dönemde olmaya devam edeceği iletildi. Çiftçiler için yeni sezonunun bereketli geçmesi temennilerinde bulunuldu.
Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, Garanti Bankası'nın üst düzey yöneticilerini makamında ağırladı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, üreticilere yönelik çalışmalar masaya yatırıldı.

Garanti Bankası Ege Bölge Müdürü Duygu Kara Seyalıoğlu, Garanti Bankası Alaşehir Şube Müdürü  Zafer Çelebiler, Garanti Bankası Ege Bölge Bireysel Kitle Ve Mikro Bankacılığı Bölge Yöneticisi Umut Ceylan’la birlikte,  Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk’ü ziyaret etti.

Karşılıklı iyi dileklerin ardından  Alaşehir’deki üzüm üretimi ve çiftçilerimizin durumu değerlendirildi. Garanti Bankası Ege Bölge Müdürü Duygu Kara Seyalıoğlu tarafından başkan Türk'e Garanti bankasının her zaman çiftçilerimizin yanında olduğu ve önümüzdeki dönemde olmaya devam edeceği iletildi. Çiftçiler için yeni sezonunun bereketli geçmesi temennilerinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.