BAŞKAN TÜRK, SİYASETE BİSMİLLAH DEDİ

21.09.2020 - 09:55, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BAŞKAN TÜRK, SİYASETE BİSMİLLAH DEDİ

12 Eylül Cumartesi günü gövde gösterisi ile gerçekleştirilen MHP’nin olağan kongresinde Alaşehir İlçe Başkanlığına seçilen Necdet Türk ve ekibi, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak, görevine başladı. Başkan Türk, “Kutlu görevimize bismillah diyerek, başlıyoruz. Rabbim utandırmasın, yar ve yardımcımız olsun.”dedi.
Hem 13 yıldır sürdürdüğü Alaşehir Ziraat Odası Başkanlığı’nda hem de Üzüm Sulama Birliği Başkanlığı sürecinde yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken ve üreticinin kuruluşları ikinci adresi konumuna getiren, 12 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilen olağan kongrede MHP Alaşehir İlçe Başkanlığı’na seçilen Necdet Türk ve ekibi, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak, yeni görevine başladı. TÜRK: İLK HEDEF BELEDİYE SEÇİMLERİNİ KAZANMAK İlk hedeflerinin kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmek olduğunu vurgulayan MHP’nin yeni Alaşehir İlçe Başkanı Necdet Türk mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Zorlu bir göreve talip olduk. Teşkilatımızı güçlendirmek için en yakın çevremizden, en uzak çevremize, mahallemize kadar üyelerimizle beraber olup, onların sorunlarını çözeceğiz, birlikteliğimizi sağlayacağız. Bir olursak var oluruz, dağılırsak yok oluruz. Gece-gündüz demeden çok çalışacağız. Öncelikli hedefimiz, ilk yerel seçimlerde 3 hilali yeniden Alaşehir Belediyesi’nin gönderine çekmek olacak. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Bu kutlu davada Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne mutlu Türk’ün diyene."ifadelerini kullandı. Görevine resmen başlayan Başkan Necdet Türk’ün, yakın bir zamanda yönetimde görev dağılımını yaparak, çalışmalara başlaması bekleniyor. Türk’ün Yönetim Listesi şu isimlerden oluşmuştu: "Ahmet Koçak, Alperen Altıoğlu, Birhan Koç, Cihan Himmetli, Ekrem Yıldırım, Faik Karataş, Fuat Karpat, Hamza Özdişçi, Hüseyin Kurt, İzzet Erbayraktar, Kenan Karagöz, Mehmet Apan, Mehmet Yılmaz, Mehtap Tangit, Mustafa Koç, Sinan Demir, Tahsin Atılgan ve Ümit Kos."    
12 Eylül Cumartesi günü gövde gösterisi ile gerçekleştirilen MHP’nin olağan kongresinde Alaşehir İlçe Başkanlığına seçilen Necdet Türk ve ekibi, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak, görevine başladı. Başkan Türk, “Kutlu görevimize bismillah diyerek, başlıyoruz. Rabbim utandırmasın, yar ve yardımcımız olsun.”dedi.

Hem 13 yıldır sürdürdüğü Alaşehir Ziraat Odası Başkanlığı’nda hem de Üzüm Sulama Birliği Başkanlığı sürecinde yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken ve üreticinin kuruluşları ikinci adresi konumuna getiren, 12 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilen olağan kongrede MHP Alaşehir İlçe Başkanlığı’na seçilen Necdet Türk ve ekibi, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak, yeni görevine başladı.

TÜRK: İLK HEDEF BELEDİYE SEÇİMLERİNİ KAZANMAK

İlk hedeflerinin kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmek olduğunu vurgulayan MHP’nin yeni Alaşehir İlçe Başkanı Necdet Türk mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Zorlu bir göreve talip olduk. Teşkilatımızı güçlendirmek için en yakın çevremizden, en uzak çevremize, mahallemize kadar üyelerimizle beraber olup, onların sorunlarını çözeceğiz, birlikteliğimizi sağlayacağız. Bir olursak var oluruz, dağılırsak yok oluruz. Gece-gündüz demeden çok çalışacağız. Öncelikli hedefimiz, ilk yerel seçimlerde 3 hilali yeniden Alaşehir Belediyesi’nin gönderine çekmek olacak. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Bu kutlu davada Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne mutlu Türk’ün diyene."ifadelerini kullandı.

Görevine resmen başlayan Başkan Necdet Türk’ün, yakın bir zamanda yönetimde görev dağılımını yaparak, çalışmalara başlaması bekleniyor. Türk’ün Yönetim Listesi şu isimlerden oluşmuştu: "Ahmet Koçak, Alperen Altıoğlu, Birhan Koç, Cihan Himmetli, Ekrem Yıldırım, Faik Karataş, Fuat Karpat, Hamza Özdişçi, Hüseyin Kurt, İzzet Erbayraktar, Kenan Karagöz, Mehmet Apan, Mehmet Yılmaz, Mehtap Tangit, Mustafa Koç, Sinan Demir, Tahsin Atılgan ve Ümit Kos."

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.