Başkan Uçak, Lösemili Çocukları yine unutmadı

BELEDİYE 09.11.2018 - 10:26, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Başkan Uçak, Lösemili Çocukları yine unutmadı

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, sosyal projelerin tamamında bizzat rol alarak, örnek bir davranışa imza atmaya devam ediyor. Toplumsal ve sosyal olaylarda farkındalık çalışma ve etkinliklerde öncü olmayı sürdüren Başkan Oçak, Lösemili Çocuklar Haftası'nı da es geçmedi.
Göreve geldiği gün belediye başkanlığı maaşını LÖSEV’e bağışladığını söyleyerek örnek bir davranış sergileyen Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak bu kez de 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle belediye personeli ile birlikte maske takarak toplumsal farkındalığa imza attı. Başkan Uçak'ın örnek davranışları Alaşehirlilerden tam not almaya devem ediyor. UÇAK: “ÇOCUKLARIMIZIN MASKELERİNE DEĞİL GÖZLERİNE BAKALIM” Şahsı ve Alaşehir Belediyesi adına bir gün değil her gün Lösemili Çocukların yanında olduğunu ifade eden ifade eden Başkan Uçak, ”Lösemili çocuklar haftası minicik bedenlerde olan kocaman yüreklerin sevgi ile kucaklaşacağı, toplumsal farkındalığın oluşturulacağı bir haftadır. Son yıllarda maalesef lösemi vakalarında artış olmakta ve özellikle bebekler ile 3 yaşın altındaki çocuklarda yoğunlaşmaktadır. Lösemi hakkında tek tesellimiz tedavi edilebilir olmasıdır. Dileğimiz sadece bir gün değil tüm yıl lösemili çocuklarımıza sahip çıkılmasıdır. Lösemi bulaşıcı değildir. Lösemili çocuklar, etrafındaki insanlardan ve havadan mikrop kapmamak için maske takarlar. Siz de senede bir gün dahi olsa maske takın, lösemili yavrularımızın duygularını, yaşadıklarını anlamaya çalışın ve onları yalnız bırakmadığını gösterin. Bizler hem şahsım, hem de Alaşehir Belediyesi olarak her zaman kardeşlerimizin yanında olmaya söz veriyoruz. Lösemi ile savaşta en küçüğünden, en büyüğüne kadar minik yüreklerin yanında yer almanın en büyük ve en etkili güç olacağına inanıyorum. Lösemi hastası çocuklarımızın taktıkları maskeler hastalığı bulaştırma, onlar dışarıdan mikrop kapmamak adına maskelerini takıyorlar. Çocuklarımızın maskelerine değil gözlerine bakalım.”şeklinde konuştu.  
Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, sosyal projelerin tamamında bizzat rol alarak, örnek bir davranışa imza atmaya devam ediyor. Toplumsal ve sosyal olaylarda farkındalık çalışma ve etkinliklerde öncü olmayı sürdüren Başkan Oçak, Lösemili Çocuklar Haftası'nı da es geçmedi.

Göreve geldiği gün belediye başkanlığı maaşını LÖSEV’e bağışladığını söyleyerek örnek bir davranış sergileyen Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak bu kez de 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle belediye personeli ile birlikte maske takarak toplumsal farkındalığa imza attı. Başkan Uçak'ın örnek davranışları Alaşehirlilerden tam not almaya devem ediyor.

UÇAK: “ÇOCUKLARIMIZIN MASKELERİNE DEĞİL GÖZLERİNE BAKALIM”

Şahsı ve Alaşehir Belediyesi adına bir gün değil her gün Lösemili Çocukların yanında olduğunu ifade eden ifade eden Başkan Uçak, ”Lösemili çocuklar haftası minicik bedenlerde olan kocaman yüreklerin sevgi ile kucaklaşacağı, toplumsal farkındalığın oluşturulacağı bir haftadır. Son yıllarda maalesef lösemi vakalarında artış olmakta ve özellikle bebekler ile 3 yaşın altındaki çocuklarda yoğunlaşmaktadır. Lösemi hakkında tek tesellimiz tedavi edilebilir olmasıdır. Dileğimiz sadece bir gün değil tüm yıl lösemili çocuklarımıza sahip çıkılmasıdır. Lösemi bulaşıcı değildir. Lösemili çocuklar, etrafındaki insanlardan ve havadan mikrop kapmamak için maske takarlar. Siz de senede bir gün dahi olsa maske takın, lösemili yavrularımızın duygularını, yaşadıklarını anlamaya çalışın ve onları yalnız bırakmadığını gösterin. Bizler hem şahsım, hem de Alaşehir Belediyesi olarak her zaman kardeşlerimizin yanında olmaya söz veriyoruz. Lösemi ile savaşta en küçüğünden, en büyüğüne kadar minik yüreklerin yanında yer almanın en büyük ve en etkili güç olacağına inanıyorum. Lösemi hastası çocuklarımızın taktıkları maskeler hastalığı bulaştırma, onlar dışarıdan mikrop kapmamak adına maskelerini takıyorlar. Çocuklarımızın maskelerine değil gözlerine bakalım.”şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.