BAŞKAN UÇAK "TEK SEVDAMIZ ALAŞEHİR”

BELEDİYE 18.12.2018 - 10:34, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BAŞKAN UÇAK "TEK SEVDAMIZ ALAŞEHİR”

8 ay önce "Besmele" çekerek göreve başlayan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, doğduğun yer değil, doyduğun yer 'SILA' dır anlayışı ile "BELEDİYE ÇALIŞIYOR, ALAŞEHİR DEĞİŞİYOR", "DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR" VE "SEVDAMIZ ALAŞEHİR" ülküsüyle Alaşehir ve Alaşehirlilere hizmetkarlık yaptıklarını belirterek, Alaşehirlilere ve siyasi rakiplerine net mesaj verdi.
Tek sevdalarının Alaşehir ve Alaşehirliler olduğunu ifade eden Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, 'Aynesi iştir kişinin lafa bakılmaz" atasözünden yola çıkarak, geçen 8 ayda ilçe merkezi ve 72 mahalleye gerçekleştirdikleri hizmet ve yatırımların yaptıklarının yapacaklarının bir teminatının göstergesi olduğunu belirtti. İçi boş söylemlerin, asılsız rivayetlerin, hayal perest düşüncelerin ve kimlik bunalımı içerisinde olmanın Alaşehir ve Alaşehirlilere kazandıracağı hiç bir şey olamayacağını da belirten Başkan Uçak açıklamasında, "Biz ekip olarak, Alaşehir'i geleceğe en iyi bir şekilde hazırlamak için planlar yapıyor ve projeler hazırlıyoruz. Boş işlerle uğraşacak zamanımız yok. Herkes bilsin ki; ben ve ekibim herkesten daha çok ALAŞEHİRLİYİZ. 8 ayda hayata geçilen hizmet ve yatırımlar, sosyal ve kültürel faaliyetler ve dahi yapılan fedakarlıklar bunun ispatıdır."dedi. "EMANETİNİZİ EVİMİZ GİBİ YÖNETİYORUZ" Alaşehir Belediyesini bir ekip olarak, "EVİMİZİ NASIL YÖNETİYORSAK, O ÖZENLE YÖNETİYORUZ" diyen Başkan Uçak, "Bize emanet ettiğiniz 'BEYTÜL  MAL'i emanet olarak görüyor, hizmet ve yatırımlarımızı insan merkezli hayata geçiriyoruz. Alaşehir'i bir bütün olarak imar ve ihya çalışmalarımız sürüyor ve devam edecek. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bir kez daha altını çizmek istiyorum ki; ALAŞEHİR BİZİM İÇİN VAZGEÇİLMEZ BİR SEVDA, BİTMEYEN VE HİÇ BİR ZAMAN BİTMEYECEK BİR AŞKTIR. BİRLİKTE KAZANACAĞIZ, BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ. "şeklinde konuştu.  
8 ay önce "Besmele" çekerek göreve başlayan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, doğduğun yer değil, doyduğun yer 'SILA' dır anlayışı ile "BELEDİYE ÇALIŞIYOR, ALAŞEHİR DEĞİŞİYOR", "DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR" VE "SEVDAMIZ ALAŞEHİR" ülküsüyle Alaşehir ve Alaşehirlilere hizmetkarlık yaptıklarını belirterek, Alaşehirlilere ve siyasi rakiplerine net mesaj verdi.

Tek sevdalarının Alaşehir ve Alaşehirliler olduğunu ifade eden Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, 'Aynesi iştir kişinin lafa bakılmaz" atasözünden yola çıkarak, geçen 8 ayda ilçe merkezi ve 72 mahalleye gerçekleştirdikleri hizmet ve yatırımların yaptıklarının yapacaklarının bir teminatının göstergesi olduğunu belirtti. İçi boş söylemlerin, asılsız rivayetlerin, hayal perest düşüncelerin ve kimlik bunalımı içerisinde olmanın Alaşehir ve Alaşehirlilere kazandıracağı hiç bir şey olamayacağını da belirten Başkan Uçak açıklamasında, "Biz ekip olarak, Alaşehir'i geleceğe en iyi bir şekilde hazırlamak için planlar yapıyor ve projeler hazırlıyoruz. Boş işlerle uğraşacak zamanımız yok. Herkes bilsin ki; ben ve ekibim herkesten daha çok ALAŞEHİRLİYİZ. 8 ayda hayata geçilen hizmet ve yatırımlar, sosyal ve kültürel faaliyetler ve dahi yapılan fedakarlıklar bunun ispatıdır."dedi.

"EMANETİNİZİ EVİMİZ GİBİ YÖNETİYORUZ"

Alaşehir Belediyesini bir ekip olarak, "EVİMİZİ NASIL YÖNETİYORSAK, O ÖZENLE YÖNETİYORUZ" diyen Başkan Uçak, "Bize emanet ettiğiniz 'BEYTÜL  MAL'i emanet olarak görüyor, hizmet ve yatırımlarımızı insan merkezli hayata geçiriyoruz. Alaşehir'i bir bütün olarak imar ve ihya çalışmalarımız sürüyor ve devam edecek. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bir kez daha altını çizmek istiyorum ki; ALAŞEHİR BİZİM İÇİN VAZGEÇİLMEZ BİR SEVDA, BİTMEYEN VE HİÇ BİR ZAMAN BİTMEYECEK BİR AŞKTIR. BİRLİKTE KAZANACAĞIZ, BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ. "şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.