BAŞKANLAR, TEPEKÖY'LÜ AİLELERİ ONURE ETTİ

YAŞAM 06.07.2018 - 10:04, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BAŞKANLAR, TEPEKÖY'LÜ AİLELERİ ONURE ETTİ

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak ve Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, Tepeköy'lü ailelerin mutluluklarına ortak oldu. Başkan Uçak ve Oda Başkanı Türk, Sefa Ayyıldız ve Gülbahar Taşbunar çiftinin nişan yüzüklerinin kurdelasını beraber kesti.
Tepeköy Mahallesi'nin tanınmış eşraflarından olan Mehmet-Hatice Ayyıldız'ın oğlu Sefa Ayyıldız ile Mahmut-Nilüfer Taşbunar'ın kızı Gülbahar Taşbunar'ın evlilik yolunda attıkları nişan merasiminin onur konukları; Belediye Başkanı Ali Uçak ve Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk'dü. BAŞKANLAR, GENÇ ÇİFTİN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU Genç çiftin mutluluklarına şahitlik eden Başkan Uçak ve Oda Başkanı Türk, gençlerin nişan yüzüklerinin kurdelasını beraber kesti. Nişan eğlencesinde aileleri yalnız bırakmayan başkanlar, karşılıklı harmandalı  da oynadılar. Başkanlar, aileleri kutlayarak, genç çifte de ömür boyu mutluluklar diledi. Ayyıldız ve Taşbunar aileleri de bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak, mutluluklarına ortak olan Başkan Ali Uçak'a ve Ada Başkanı Necdet Türk'e teşekkür ettiler. ALAŞEHİR 5 EYLÜL GAZETESİ AİLESİ OLARAK DA; AİLELERİ TEBRİK EDİYOR, SEFA VE GÜLBAHAR ÇİFTİNE ÖMÜR BOYU MUTLLUKLAR DİLİYORUZ.
Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak ve Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, Tepeköy'lü ailelerin mutluluklarına ortak oldu. Başkan Uçak ve Oda Başkanı Türk, Sefa Ayyıldız ve Gülbahar Taşbunar çiftinin nişan yüzüklerinin kurdelasını beraber kesti.

Tepeköy Mahallesi'nin tanınmış eşraflarından olan Mehmet-Hatice Ayyıldız'ın oğlu Sefa Ayyıldız ile Mahmut-Nilüfer Taşbunar'ın kızı Gülbahar Taşbunar'ın evlilik yolunda attıkları nişan merasiminin onur konukları; Belediye Başkanı Ali Uçak ve Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk'dü.

BAŞKANLAR, GENÇ ÇİFTİN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

Genç çiftin mutluluklarına şahitlik eden Başkan Uçak ve Oda Başkanı Türk, gençlerin nişan yüzüklerinin kurdelasını beraber kesti. Nişan eğlencesinde aileleri yalnız bırakmayan başkanlar, karşılıklı harmandalı  da oynadılar. Başkanlar, aileleri kutlayarak, genç çifte de ömür boyu mutluluklar diledi. Ayyıldız ve Taşbunar aileleri de bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak, mutluluklarına ortak olan Başkan Ali Uçak'a ve Ada Başkanı Necdet Türk'e teşekkür ettiler.

ALAŞEHİR 5 EYLÜL GAZETESİ AİLESİ OLARAK DA; AİLELERİ TEBRİK EDİYOR, SEFA VE GÜLBAHAR ÇİFTİNE ÖMÜR BOYU MUTLLUKLAR DİLİYORUZ.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.