Başsavcı Kahraman'dan gazetemize iade-i ziyaret

05.12.2018 - 10:02, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Başsavcı Kahraman'dan gazetemize iade-i ziyaret

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesinin 2018 Ana Kararnameleriyle; Alaşehir'e atanan ve görevine kısa bir süre önce başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Tahsin Kahraman, gazetemize iade-i ziyarette bulundu.
Kısa süre önce HSK Kararnamesiyle Alaşehir Cumhuriyet Başsavcılığına atanan ve görevine başlayan Hasan Tahsin Kahraman gazetemizi ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette; Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Zekeriya İsbat ile görüşen Başsavcı Kahraman, yazılı basının önemine işaret ederek, 5 Eylül Gazetesi'ne yayın hayatında başarılar diledi. Ziyarette Ulusal Basını da DHA Alaşehir Muhabiri Nurettin Doğan temsil etti. Ziyarette konuşan Alaşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Tahsin Kahraman, ilçenin kamu düzenini sağlamak için suç ve suç unsurlarıyla kararlı bir şekilde mücadele edileceğini söyledi. Kahraman, "Alaşehir'in genel asayişini sağlamak için kolluk kuvvetleriyle birlikte koordineli bir işbirliği yaparak, suç ve unsurlarıyla karalı bir şekilde mücadele edilecek. Adalet dağıtmak için buradayız."dedi.
Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesinin 2018 Ana Kararnameleriyle; Alaşehir'e atanan ve görevine kısa bir süre önce başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Tahsin Kahraman, gazetemize iade-i ziyarette bulundu.

Kısa süre önce HSK Kararnamesiyle Alaşehir Cumhuriyet Başsavcılığına atanan ve görevine başlayan Hasan Tahsin Kahraman gazetemizi ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette; Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Zekeriya İsbat ile görüşen Başsavcı Kahraman, yazılı basının önemine işaret ederek, 5 Eylül Gazetesi'ne yayın hayatında başarılar diledi. Ziyarette Ulusal Basını da DHA Alaşehir Muhabiri Nurettin Doğan temsil etti.

Ziyarette konuşan Alaşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Tahsin Kahraman, ilçenin kamu düzenini sağlamak için suç ve suç unsurlarıyla kararlı bir şekilde mücadele edileceğini söyledi. Kahraman, "Alaşehir'in genel asayişini sağlamak için kolluk kuvvetleriyle birlikte koordineli bir işbirliği yaparak, suç ve unsurlarıyla karalı bir şekilde mücadele edilecek. Adalet dağıtmak için buradayız."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.