Battalzade'den AS-AS'a çiğ köfte ziyafeti

SPOR 27.02.2017 - 08:39, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Battalzade'den AS-AS'a çiğ köfte ziyafeti

Battalzade Çiğ Köftecisi Ergin Genç, Alaşehir Belediyespor futbol takımına ve teknik heyete çiğ köfte ziyafeti çekti. Genç, " Takımımızın ahengi ve başarıl çizgisini koruması için teknik heyetin ve oyuncularımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
Alaşehirli esnaf ve sanatkarlar Alaşehir Belediyespor takımlarına sahip çıkmayı sürdürüyor. Battalzade Çiğ Köftecisi Ergin Genç, önceki gün Alaşehir Belediyespor futbol takımı oyuncuları ve teknik heyetini ağırladı. Genç, misafirlerine çiğ köfte ve ayran ikramında bulundu. İkram sonrası futbolcular Ergin Genç ve işyeri çalışanlarıyla toplu fotoğraf çektirdi.   GENÇ; "YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"   Alaşehir Belediyespor'u ve futbolu çok sevdiğini belirten Battalzade Çiğ Köfte sahibi Ergin Genç, "Futbol takımımız son haftalarda aldığı sonuçlarla taraftarlarımızı mutlu etti. Takımımızın ligdeki konumu da önümüzdeki maçlar için bizlere umut veriyor. Takımımızın bu ahengi ve çizgisini koruması için teknik heyetin ve oyuncularımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bugün kendilerine ikramda bulunduk. Bizi memnun ettiler. Teknik heyete ve futbolcularımıza teşekkür ediyor, Erdekspor maçında ve kaln maçlarda başarılar diliyoruz" dedi.
Battalzade Çiğ Köftecisi Ergin Genç, Alaşehir Belediyespor futbol takımına ve teknik heyete çiğ köfte ziyafeti çekti. Genç, " Takımımızın ahengi ve başarıl çizgisini koruması için teknik heyetin ve oyuncularımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Alaşehirli esnaf ve sanatkarlar Alaşehir Belediyespor takımlarına sahip çıkmayı sürdürüyor. Battalzade Çiğ Köftecisi Ergin Genç, önceki gün Alaşehir Belediyespor futbol takımı oyuncuları ve teknik heyetini ağırladı. Genç, misafirlerine çiğ köfte ve ayran ikramında bulundu. İkram sonrası futbolcular Ergin Genç ve işyeri çalışanlarıyla toplu fotoğraf çektirdi.

 

GENÇ; "YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

 

Alaşehir Belediyespor'u ve futbolu çok sevdiğini belirten Battalzade Çiğ Köfte sahibi Ergin Genç, "Futbol takımımız son haftalarda aldığı sonuçlarla taraftarlarımızı mutlu etti. Takımımızın ligdeki konumu da önümüzdeki maçlar için bizlere umut veriyor. Takımımızın bu ahengi ve çizgisini koruması için teknik heyetin ve oyuncularımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bugün kendilerine ikramda bulunduk. Bizi memnun ettiler. Teknik heyete ve futbolcularımıza teşekkür ediyor, Erdekspor maçında ve kaln maçlarda başarılar diliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.