Baybatur, Alaşehirli sağlık çalışanlarına çilek ikram etti.

28.04.2020 - 09:22, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Baybatur, Alaşehirli sağlık çalışanlarına çilek ikram etti.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, korona virüsle (Covid-19) mücadele sürecinde gece gündüz demeden salgının en az zararla atlatılması için canını hiçe sayarak, ön cephede fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarına çilek dağıtarak teşekkür etti. Alaşehir Devlet Hastanesi’ndeki yaklaşık 500 personele de dağıtım yapıldı.
Geçtiğimiz günlerde Merkez efendi Devlet Hastanesi'nde sağlık çalışanlarına sürpriz yaparak, baklava ikram eden AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, korona ile mücadelenin kahramanlarına bu kez, kalitesi ve lezzetiyle marka haline gelen 'Köprübaşı Çileği' hediye etti. Baybatur, pandemi hastaneleri olarak belirlenen Merkez Efendi Devlet Hastanesi başta olmak üzere; Manisa Şehir Hastanesi, Alaşehir, Soma, Salihli, Turgutlu, Selendi, Sarıgöl, Saruhanlı, Kırkağaç, Gördes, Demirci, Akhisar ve Kula devlet hastanelerinde çalışan toplam 6 bin 818 sağlık çalışanı için 1 kilo 200 gramlık paketler halinde 7 ton çilek hazırlattı. Çileklerin ilk paketleri; Merkez Efendi Devlet Hastanesi, Manisa Şehir Hastanesi, Salihli Devlet Hastanesi, Turgutlu Devlet Hastanesi, Alaşehir Devlet Hastanesi ve Sarıgöl Devlet Hastanesine ulaştırıldı. Sağlık çalışanlarına ikram edilen çilek paketlerinin üzerinde Baybatur'un "Dualarımız daima sizinle… Covid-19 tehdidine karşı cansiperane bir şekilde görevini icra eden siz kıymetli sağlık çalışanlarımıza en kalbi duygularım ile üstün gayret ve başarılar diliyorum" şeklinde bir de mesajı yer alıyor. Devlet Hastanesindeki yaklaşık 500 sağlık çalışanına Baybatur’un hediyeleri AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel ve ekibi tarafından dağıtıldı. BAŞHEKİM GEM’DEN BAYBATUR’A TEŞEKKÜR Çilekler için Milletvekili Murat Baybatura teşekkür eden Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Kadir Gem, "Pandeminin olduğu günden itibaren can başla çalışıyoruz. Bugüne kadar Bakanlığımızın rehberliği doğrultusunda hareket ederek, çok başarılı çalışmalar yaptık. Korona tedavisi gören birçok hastamızın tedavisi yapıldı, taburcu işlemleri gerçekleştirildi. Bu süreçte canla başla çalışan personelimiz ile şehrimizin erkanı da çok yakından ilgilendi. Bugün de o güzel günlerden birini yaşıyoruz. Sayın vekilimiz Murat Baybatur'un personelimize böyle güzel bir jesti oldu. Bu moral ve motivasyon ile çalışma özverisi açısından bizim için önemli. Kendisine çok teşekkür ediyoruz."dedi. ALAŞEHİR’DE 500 SAĞLIK ÇALIŞANINA İKRAM EDİLDİ Baymatu’un Alaşehir’e jesti kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini belirten AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel de “"Tüm dünyayı ve ülkemizi etkileyen korona virüs pandemisine karşı mücadelede ülkemiz, Sağlık Bakanlığımızın almış olduğu önlemler sayesinde başarılı bir çalışma yürütülüyor. Bu süreçte sağlık çalışanları çok emek verdi. Böyle bir dönemde Murat vekilimizin yapmış olduğu bu jest bizleri çok mutlu etti. Kendisine buradan 500 hastane çalışanımız adına teşekkürlerimizi iletiyoruz."şeklinde konuştu. Öte yandan uzmanlarca virüsle mücadelede tüketilmesi tavsiye edilen çileğin, antioksidan kapasitesi yüksek bir meyve olması sebebiyle bağışıklığı aktive ederek, virüs ve bakterilerle savaşma gücü sağladığı biliniyor.
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, korona virüsle (Covid-19) mücadele sürecinde gece gündüz demeden salgının en az zararla atlatılması için canını hiçe sayarak, ön cephede fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarına çilek dağıtarak teşekkür etti. Alaşehir Devlet Hastanesi’ndeki yaklaşık 500 personele de dağıtım yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde Merkez efendi Devlet Hastanesi'nde sağlık çalışanlarına sürpriz yaparak, baklava ikram eden AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, korona ile mücadelenin kahramanlarına bu kez, kalitesi ve lezzetiyle marka haline gelen 'Köprübaşı Çileği' hediye etti. Baybatur, pandemi hastaneleri olarak belirlenen Merkez Efendi Devlet Hastanesi başta olmak üzere; Manisa Şehir Hastanesi, Alaşehir, Soma, Salihli, Turgutlu, Selendi, Sarıgöl, Saruhanlı, Kırkağaç, Gördes, Demirci, Akhisar ve Kula devlet hastanelerinde çalışan toplam 6 bin 818 sağlık çalışanı için 1 kilo 200 gramlık paketler halinde 7 ton çilek hazırlattı. Çileklerin ilk paketleri; Merkez Efendi Devlet Hastanesi, Manisa Şehir Hastanesi, Salihli Devlet Hastanesi, Turgutlu Devlet Hastanesi, Alaşehir Devlet Hastanesi ve Sarıgöl Devlet Hastanesine ulaştırıldı. Sağlık çalışanlarına ikram edilen çilek paketlerinin üzerinde Baybatur'un "Dualarımız daima sizinle… Covid-19 tehdidine karşı cansiperane bir şekilde görevini icra eden siz kıymetli sağlık çalışanlarımıza en kalbi duygularım ile üstün gayret ve başarılar diliyorum" şeklinde bir de mesajı yer alıyor. Devlet Hastanesindeki yaklaşık 500 sağlık çalışanına Baybatur’un hediyeleri AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel ve ekibi tarafından dağıtıldı.

BAŞHEKİM GEM’DEN BAYBATUR’A TEŞEKKÜR

Çilekler için Milletvekili Murat Baybatura teşekkür eden Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Kadir Gem, "Pandeminin olduğu günden itibaren can başla çalışıyoruz. Bugüne kadar Bakanlığımızın rehberliği doğrultusunda hareket ederek, çok başarılı çalışmalar yaptık. Korona tedavisi gören birçok hastamızın tedavisi yapıldı, taburcu işlemleri gerçekleştirildi. Bu süreçte canla başla çalışan personelimiz ile şehrimizin erkanı da çok yakından ilgilendi. Bugün de o güzel günlerden birini yaşıyoruz. Sayın vekilimiz Murat Baybatur'un personelimize böyle güzel bir jesti oldu. Bu moral ve motivasyon ile çalışma özverisi açısından bizim için önemli. Kendisine çok teşekkür ediyoruz."dedi.

ALAŞEHİR’DE 500 SAĞLIK ÇALIŞANINA İKRAM EDİLDİ

Baymatu’un Alaşehir’e jesti kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini belirten AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel de “"Tüm dünyayı ve ülkemizi etkileyen korona virüs pandemisine karşı mücadelede ülkemiz, Sağlık Bakanlığımızın almış olduğu önlemler sayesinde başarılı bir çalışma yürütülüyor. Bu süreçte sağlık çalışanları çok emek verdi. Böyle bir dönemde Murat vekilimizin yapmış olduğu bu jest bizleri çok mutlu etti. Kendisine buradan 500 hastane çalışanımız adına teşekkürlerimizi iletiyoruz."şeklinde konuştu.

Öte yandan uzmanlarca virüsle mücadelede tüketilmesi tavsiye edilen çileğin, antioksidan kapasitesi yüksek bir meyve olması sebebiyle bağışıklığı aktive ederek, virüs ve bakterilerle savaşma gücü sağladığı biliniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.