Baybatur'dan bayram hediyesi

GÜNDEM 23.06.2017 - 17:36, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Baybatur'dan bayram hediyesi

Alaşehir-Salihli yolunun duble yol yapım çalışmaları aralıksız sürüyor. Özellikle AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur'un el atmasının ardından hızlanan çalışmalarda Piyadeler Kavşağı'nın sinyalizasyon sistemi de tamamlandı.
Alaşehirlilerin bir an önce bitirilip hizmete açılmasını beklediği, Alaşehir-Salihli yolunda yoğun çalışma mesaisi sürüyor. AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur'un ilgi ve alakalarının ardından hızlanan çalışmalarda. Üstyapı çalışmaları tamamlanan Piyadeler mahalle Kavşağı'nın sinyalizasyon çalışmaları da tamamlanarak, hizmete girdi. Yapılan çalışmaları takip etmek ve incelemek üzere Piyadeler Mahalle Kavşağı'na gelen Baybatur, yetkililerden bilgi aldı. Yolun kısa sürede tamamlanarak, hizmete gireceğini belirten Baybatur, " Piyadeler Mahalle Kavşağı, sinyalizasyonunu tamamlandı. Bu sayede İnşaallah kazaların bir nebze önüne geçilmiş olur. Alaşehir'e, Piyadeler mahallemize ve yolu kullanacak olan tüm şoför kardeşlerimize hayırlı olsun."dedi. Baybatur, Alaşehirlilerin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramlarını da kutladı.
Alaşehir-Salihli yolunun duble yol yapım çalışmaları aralıksız sürüyor. Özellikle AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur'un el atmasının ardından hızlanan çalışmalarda Piyadeler Kavşağı'nın sinyalizasyon sistemi de tamamlandı.

Alaşehirlilerin bir an önce bitirilip hizmete açılmasını beklediği, Alaşehir-Salihli yolunda yoğun çalışma mesaisi sürüyor. AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur'un ilgi ve alakalarının ardından hızlanan çalışmalarda. Üstyapı çalışmaları tamamlanan Piyadeler mahalle Kavşağı'nın sinyalizasyon çalışmaları da tamamlanarak, hizmete girdi.

Yapılan çalışmaları takip etmek ve incelemek üzere Piyadeler Mahalle Kavşağı'na gelen Baybatur, yetkililerden bilgi aldı. Yolun kısa sürede tamamlanarak, hizmete gireceğini belirten Baybatur, " Piyadeler Mahalle Kavşağı, sinyalizasyonunu tamamlandı. Bu sayede İnşaallah kazaların bir nebze önüne geçilmiş olur. Alaşehir'e, Piyadeler mahallemize ve yolu kullanacak olan tüm şoför kardeşlerimize hayırlı olsun."dedi.

Baybatur, Alaşehirlilerin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramlarını da kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.