BELEDİYE YÖNETİMİ, İLKLERE İMZA ATIYOR

BELEDİYE 11.06.2018 - 20:00, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BELEDİYE YÖNETİMİ, İLKLERE İMZA ATIYOR

Her akşam kurduğu sokak iftarlarıyla mahalle sakinlerinin dayanışmasına ve kaynaşmasına öncülük eden Alaşehir Belediyesi, bu kez de Kadir Gecesi’nin bereketini paylaşmak için Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda sahur sofrası kurdu. Alaşehirliler bu özel geceye büyük ilgi gösterdi.
Alaşehir tarihinde ilk kez köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde bu yıl iftar sofraları kuran Alaşehir Belediyesi, 1000 aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi için özel program tertip etti ve sahur sofrası kurdu. Bu özel gecede; Kur'an-ı Kerim tilavetleri yapıldı. semazen gösterilerine yer verildi. İlahiler seslendirildi. Tam anlamıyla gecenin maneviyatı yaşatılmaya çalışıldı. Sahur programına katılan tüm vatandaşlarla tek tek selamlaşıp, Ramazanlarını ve Kadir gecelerini tebrik eden Başkan Ali Uçak, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Sahur vaktinin manevi güzelliğini kalabalık bir sofra etrafında yaşamak için ilçe ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak yaptığı açıklamada; ”Bu güzel manevi ortamda birlikte sahur yapmayı bizlere nasip eden Cenabı Hak'ka hamd ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin tecelli ettiği mübarek günde bizlerle birlikte bu atmosferi paylaşan tüm hemşerilerimize teşekkür ederim.”ifadelerini kullandı.
Her akşam kurduğu sokak iftarlarıyla mahalle sakinlerinin dayanışmasına ve kaynaşmasına öncülük eden Alaşehir Belediyesi, bu kez de Kadir Gecesi’nin bereketini paylaşmak için Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda sahur sofrası kurdu. Alaşehirliler bu özel geceye büyük ilgi gösterdi.

Alaşehir tarihinde ilk kez köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde bu yıl iftar sofraları kuran Alaşehir Belediyesi, 1000 aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi için özel program tertip etti ve sahur sofrası kurdu. Bu özel gecede; Kur'an-ı Kerim tilavetleri yapıldı. semazen gösterilerine yer verildi. İlahiler seslendirildi. Tam anlamıyla gecenin maneviyatı yaşatılmaya çalışıldı. Sahur programına katılan tüm vatandaşlarla tek tek selamlaşıp, Ramazanlarını ve Kadir gecelerini tebrik eden Başkan Ali Uçak, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Sahur vaktinin manevi güzelliğini kalabalık bir sofra etrafında yaşamak için ilçe ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak yaptığı açıklamada; ”Bu güzel manevi ortamda birlikte sahur yapmayı bizlere nasip eden Cenabı Hak'ka hamd ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin tecelli ettiği mübarek günde bizlerle birlikte bu atmosferi paylaşan tüm hemşerilerimize teşekkür ederim.”ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.