BELEDİYEDE DEĞİŞİM RÜZGARI ESİYOR

BELEDİYE 29.07.2019 - 10:17, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BELEDİYEDE DEĞİŞİM RÜZGARI ESİYOR

Alaşehir Belediyesi'nde 3 müdürlüğe yeni atama yapıldı. Mali Hizmetler Müdürlüğü, Alzheimer Merkezi ve yeni oluşturulan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüklerine yeni atamaların yapıldığı belirtildi.
Alaşehir Belediyesi’nde 3 müdürlüğe yeni atama yapıldı. Mali Hizmetler Müdürlüğü, Alzheimer Merkezi ve yeni oluşturulan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüklerine yeni atamaların yapıldığı belirtildi. Alaşehir Belediyesi’nde değişim rüzgarları esmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nun oluru ile Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne Halil Çakmak, belediyenin en büyük sosyal projelerinden olan Alzheimer Merkezi Müdürlüğü’ne Ziya Demirel ve yeni oluşturulan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne de Ebru Çam getirildiği belirtildi. Daha öncede; Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne Eski Zabıta Müdürü Erol Kacar’ın, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne, Emlak ve İskan Müdürü Halik Kocatürk’ün ve Zabıta Müdürlüğü’ne de Aysel Kışla’nın atandığı, Ayrıca, Kocatürk’ün Emlak ve İstimlak Müdürlüğünü de yürüteceği duyurulmuştu. Böylece; belediyede 6 müdürlükte görev değişimi gerçekleşmiş oldu.  
Alaşehir Belediyesi'nde 3 müdürlüğe yeni atama yapıldı. Mali Hizmetler Müdürlüğü, Alzheimer Merkezi ve yeni oluşturulan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüklerine yeni atamaların yapıldığı belirtildi.

Alaşehir Belediyesi’nde 3 müdürlüğe yeni atama yapıldı. Mali Hizmetler Müdürlüğü, Alzheimer Merkezi ve yeni oluşturulan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüklerine yeni atamaların yapıldığı belirtildi.

Alaşehir Belediyesi’nde değişim rüzgarları esmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nun oluru ile Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne Halil Çakmak, belediyenin en büyük sosyal projelerinden olan Alzheimer Merkezi Müdürlüğü’ne Ziya Demirel ve yeni oluşturulan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne de Ebru Çam getirildiği belirtildi.

Daha öncede; Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne Eski Zabıta Müdürü Erol Kacar’ın, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne, Emlak ve İskan Müdürü Halik Kocatürk’ün ve Zabıta Müdürlüğü’ne de Aysel Kışla’nın atandığı, Ayrıca, Kocatürk’ün Emlak ve İstimlak Müdürlüğünü de yürüteceği duyurulmuştu. Böylece; belediyede 6 müdürlükte görev değişimi gerçekleşmiş oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.