Belediyespor, Karabiga'yı Şerif Ali ve Elçin'le devirdi

SPOR 29.11.2016 - 08:42, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Belediyespor, Karabiga'yı Şerif Ali ve Elçin'le devirdi

Alaşehir Belediyespor futbol takımı, Bölgesel Amatör Lig 9. Grubun, 10. Hafta karşılaşmasında kendi sahasında Karabiga Belediye Gençlik Kulübü’nü ikinci yarıda Şerif Ali ve Elçin’in attığı gollerle 2-0 mağlup etti.
Karşılaşmanın 5. dakikasında kazanılan penaltı vuruşundan Ömer Kaplan ile yararlanamayan Alaşehir Belediyespor takımı, ilk yarı boyunca vasatın üzerine çıkamadı. İkinci yarıda daha derli toplu bir oyun sergileyen AS AS, 68. Dakikada Alican’ın ceza sahası içinde topa eliyle müdahalesi ile bir penaltı atışı daha kazandı. Bu kez topun başına geçen Şerif Ali topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.  GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ  Rakibi karşısında üstün oyununu sürdüren ev sahibi ekip aradığı ikinci golü 79. Dakikada buldu. Bu dakikada sağ kanattan çalımlarla ceza sahasına giren Ömer Kaplan’ın yerden düzgün ortasına arka altı pas köşesinde yatarak düzgün vuran Elçin, topu filelere göndererek farkı ikiye çıkardı: 2-0 Golden sonra oyunun kontrolünü elinde tutan Alaşehir Belediyespor, rakibine pozisyon vermedi ve karşılaşma 2-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi. AS AS, bu sonuçla 15 puanla 5. Sırada yer alırken, Karabiga Belediye G.K ise 7 puanla 10. Sıra yer aldı. Alaşehir Belediyespor gelecek hafta lider Turgutluspor ile deplasmanda karşılaşacak.
Alaşehir Belediyespor futbol takımı, Bölgesel Amatör Lig 9. Grubun, 10. Hafta karşılaşmasında kendi sahasında Karabiga Belediye Gençlik Kulübü’nü ikinci yarıda Şerif Ali ve Elçin’in attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın 5. dakikasında kazanılan penaltı vuruşundan Ömer Kaplan ile yararlanamayan Alaşehir Belediyespor takımı, ilk yarı boyunca vasatın üzerine çıkamadı. İkinci yarıda daha derli toplu bir oyun sergileyen AS AS, 68. Dakikada Alican’ın ceza sahası içinde topa eliyle müdahalesi ile bir penaltı atışı daha kazandı. Bu kez topun başına geçen Şerif Ali topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

 GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

 Rakibi karşısında üstün oyununu sürdüren ev sahibi ekip aradığı ikinci golü 79. Dakikada buldu. Bu dakikada sağ kanattan çalımlarla ceza sahasına giren Ömer Kaplan’ın yerden düzgün ortasına arka altı pas köşesinde yatarak düzgün vuran Elçin, topu filelere göndererek farkı ikiye çıkardı: 2-0

Golden sonra oyunun kontrolünü elinde tutan Alaşehir Belediyespor, rakibine pozisyon vermedi ve karşılaşma 2-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi. AS AS, bu sonuçla 15 puanla 5. Sırada yer alırken, Karabiga Belediye G.K ise 7 puanla 10. Sıra yer aldı. Alaşehir Belediyespor gelecek hafta lider Turgutluspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.