Beşikçioğlu İlkokulu öğrencilerinde TSO'ya ziyaret

EĞİTİM 22.12.2016 - 08:59, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Beşikçioğlu İlkokulu öğrencilerinde TSO'ya ziyaret

Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu Müdürü Ayhan Yılmaz, öğretmen ve Özel Sınıf öğrencileri Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Yılmaz ve öğrenciler Oda Başkanı Mustafa Seyhan ile görüştü.
Alaşehir Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu Özel Sınıf öğrencileri, okul müdürleri Ayhan Yılmaz ve öğretmenleri ile birlikte Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Öğrenciler Oda Başkanı Mustafa Seyhan'la da görüştü. Öğrencilerin ziyaretinden memnun kalan Seyhan ve Oda Genel Sekreteri Birol Şen, misafir çocuklarla yakından ilgilendi. Çocuklar ve Seyhan birbirlerine başarılar diledi. MÜDÜR  YILMAZ'DAN TEŞEKKÜR Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu Müdürü Ayhan Yılmaz, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada "Öğrencilerimiz için farklı bir gün olsun istedik. Bu düşünceden hareketle Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ederek Başkanımız Sayın Mustafa Seyhan'ı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulunduk. Bizleri sıcak karşılayan ve yakın alaka gösteren Sayın Seyhan, oda Genel Sekreteri Birol Şen ve oda çalışanlarına teşekkür ediyoruz" dedi.
Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu Müdürü Ayhan Yılmaz, öğretmen ve Özel Sınıf öğrencileri Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Yılmaz ve öğrenciler Oda Başkanı Mustafa Seyhan ile görüştü.

Alaşehir Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu Özel Sınıf öğrencileri, okul müdürleri Ayhan Yılmaz ve öğretmenleri ile birlikte Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Öğrenciler Oda Başkanı Mustafa Seyhan'la da görüştü. Öğrencilerin ziyaretinden memnun kalan Seyhan ve Oda Genel Sekreteri Birol Şen, misafir çocuklarla yakından ilgilendi. Çocuklar ve Seyhan birbirlerine başarılar diledi.

MÜDÜR  YILMAZ'DAN TEŞEKKÜR

Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu Müdürü Ayhan Yılmaz, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada "Öğrencilerimiz için farklı bir gün olsun istedik. Bu düşünceden hareketle Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ederek Başkanımız Sayın Mustafa Seyhan'ı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulunduk. Bizleri sıcak karşılayan ve yakın alaka gösteren Sayın Seyhan, oda Genel Sekreteri Birol Şen ve oda çalışanlarına teşekkür ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.