Beşikçioğlu Ortaokulu'dan bilim fuarı

EĞİTİM 16.05.2016 - 09:39, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Beşikçioğlu Ortaokulu'dan bilim fuarı

Alaşehir'de Tübitak 4006 bilim fuarı Mustafa Beşikçioğlu Ortaokulu'nda açıldı. Açılan fuarda, 16 öğretmen ve 87 öğrencinin hazırladıkları 30 proje yer aldı.
Açılış törenine, Alaşehir Belediye Başkanı  Dr. Gökhan Karaçoban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir, okul müdürleri, öğretmen, veliler ve öğrenciler  katıldığı bilim fuarında; 16 öğretmen ve 87 öğrencinin hazırladıkları 30 proje sergilendi. Okul Müdürü Mehmet Çidem, törende yaptığı konuşmada, proje yürütücüsü Güray Küçükçakal’a, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, "Okulumuzun başarılarında sistematik, düzenli ve planlı çalışmaların yanı sıra öğretmenlerin özverili çalışmalarıyla okulumuzda hizmetlisinden öğrencisine ve öğretmenlerine kadar güçlü bir şekilde egemen olan mensubiyet duygusunun sağladığı dayanışma ve paylaşma ruhunun da çok büyük katkısı var. Bilim fuarına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayan değerli misafirlerimize de şükranlarımı sunuyorum."dedi.  
Alaşehir'de Tübitak 4006 bilim fuarı Mustafa Beşikçioğlu Ortaokulu'nda açıldı. Açılan fuarda, 16 öğretmen ve 87 öğrencinin hazırladıkları 30 proje yer aldı.

Açılış törenine, Alaşehir Belediye Başkanı  Dr. Gökhan Karaçoban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir, okul müdürleri, öğretmen, veliler ve öğrenciler  katıldığı bilim fuarında; 16 öğretmen ve 87 öğrencinin hazırladıkları 30 proje sergilendi.
Okul Müdürü Mehmet Çidem, törende yaptığı konuşmada, proje yürütücüsü Güray Küçükçakal’a, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, "Okulumuzun başarılarında sistematik, düzenli ve planlı çalışmaların yanı sıra öğretmenlerin özverili çalışmalarıyla okulumuzda hizmetlisinden öğrencisine ve öğretmenlerine kadar güçlü bir şekilde egemen olan mensubiyet duygusunun sağladığı dayanışma ve paylaşma ruhunun da çok büyük katkısı var. Bilim fuarına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayan değerli misafirlerimize de şükranlarımı sunuyorum."dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.