BİLAL KUPAL’IN DURUŞMASI YAPILDI

GÜNDEM 26.01.2018 - 11:15, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BİLAL KUPAL’IN DURUŞMASI YAPILDI

Alaşehir'de, 27 yaşındaki eşi Suriye Kupal ve 10 yaşındaki kızı Ayşe Kupal'ı bıçaklayarak öldüren 44 yaşındaki Bilal Kupal'ın, iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.
Alaşehir'de,  27 yaşındaki eşi Suriye Kupal ve 10 yaşındaki kızı Ayşe Kupal'ı bıçaklayarak öldüren  44 yaşındaki Bilal Kupal'ın, iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti   Adli Tıp kurumundan beklenen akıl sağlığı raporu gelmediği için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Davanın önceki gün görülen duruşmasında  Tutuklu sanık Bilal Kupal  duruşmaya getirilmeyip, SEGBİS ile ifadesine başvuruldu. Bilal Kupal’ın  Adli Tıp raporu gelmediği söylendi.  Mahkeme heyeti,  Bilal Kupal'ın tutukluluk halinin devamına ve dosyadaki eksikliklerin tamamlanmasına karar verip, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. İlgaz Ailesi'nin avukatı Erdem Keleş, "Bu gün Adli tıptan Akıl sağlığı raporu gelmedi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.  Bir sonraki celsede inşallah kararı göreceğiz, diye bekliyoruz. Akıl sağlığı için Adli Tıp raporu bekliyoruz."dedi.
Alaşehir'de, 27 yaşındaki eşi Suriye Kupal ve 10 yaşındaki kızı Ayşe Kupal'ı bıçaklayarak öldüren 44 yaşındaki Bilal Kupal'ın, iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

Alaşehir'de,  27 yaşındaki eşi Suriye Kupal ve 10 yaşındaki kızı Ayşe Kupal'ı bıçaklayarak öldüren  44 yaşındaki Bilal Kupal'ın, iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti   Adli Tıp kurumundan beklenen akıl sağlığı raporu gelmediği için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Davanın önceki gün görülen duruşmasında  Tutuklu sanık Bilal Kupal  duruşmaya getirilmeyip, SEGBİS ile ifadesine başvuruldu. Bilal Kupal’ın  Adli Tıp raporu gelmediği söylendi.  Mahkeme heyeti,  Bilal Kupal'ın tutukluluk halinin devamına ve dosyadaki eksikliklerin tamamlanmasına karar verip, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
İlgaz Ailesi'nin avukatı Erdem Keleş, "Bu gün Adli tıptan Akıl sağlığı raporu gelmedi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.  Bir sonraki celsede inşallah kararı göreceğiz, diye bekliyoruz. Akıl sağlığı için Adli Tıp raporu bekliyoruz."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.