BOZDEMİR: HEDEF 1 MİLYON İMZA

SİYASET 03.05.2018 - 09:12, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BOZDEMİR: HEDEF 1 MİLYON İMZA

Saadet Partisi (SP) cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Saadet Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı, partinin genel başkanı Temel Karamollaoğlu oldu. Haberi gazetemizle paylaşan Saadet Partisi Alaşehir İlçe Başkanı Naim Bozdemir ve Teşkilat mensupları, tüm Alaşehirlileri, demokrasi, adalet ve sosyal barışa sahip çıkmaya davet etti.
Saadet Partisi'nin cumhurbaşkanı adayının geniş katılımlı istişareler sonucunda, partinin bilge genel başkanı Temel Karamollıoğlu'nun olduğunu belirten Saadet Partisi İlçe Başkanı Naim Bozdemir, "Yıkılan güveni, toplumsal barışı tesis edecek; kardeşlik havasını bütün Türkiye'ye yayacağız. Her kapıyı çalacağız, her eli tutacağız, her yüreğe dokunacağız. Sadece oy istemek için değil, kalp kazanmak için gideceğiz."dedi. "ALAŞEHİRLİLERİ, DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUZ" 24 Haziran cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinin Türkiye için milat olacağını belirten Bozdemir, "Saadet Partisi'nin davasına sımsıkı bağlı sıkı bir teşkilat var. İbadet aşkıyla çalışan bir kadro var. Milyonlarca kiralık seçim yardımı yok, kullanacağı devlet uçakları, araçları, imkanları yok ama Saadet Partisi'nde inanç, azim, fedakarlık, bereket var. Vatan ve milletin geleceği söz konusu olduğunda fedakarlık abidesi yüz binlerce insan var. Bizler, Türkiye’nin güvencesi, sigortası, teminatıyız. Bu minval üzere; tüm Alaşehirlileri, demokrasi, adalet ve sosyal barışa sahip çıkmaya davet ediyoruz. 4-9 Mayıs tarihlerinde bilge başkanımızın adaylığı için duyarlı seçmenlerimizi ilçe seçim kuruluna imza vermeye bekliyoruz. Hedef 1 milyon imza."dedi.
Saadet Partisi (SP) cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Saadet Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı, partinin genel başkanı Temel Karamollaoğlu oldu. Haberi gazetemizle paylaşan Saadet Partisi Alaşehir İlçe Başkanı Naim Bozdemir ve Teşkilat mensupları, tüm Alaşehirlileri, demokrasi, adalet ve sosyal barışa sahip çıkmaya davet etti.

Saadet Partisi'nin cumhurbaşkanı adayının geniş katılımlı istişareler sonucunda, partinin bilge genel başkanı Temel Karamollıoğlu'nun olduğunu belirten Saadet Partisi İlçe Başkanı Naim Bozdemir, "Yıkılan güveni, toplumsal barışı tesis edecek; kardeşlik havasını bütün Türkiye'ye yayacağız. Her kapıyı çalacağız, her eli tutacağız, her yüreğe dokunacağız. Sadece oy istemek için değil, kalp kazanmak için gideceğiz."dedi.

"ALAŞEHİRLİLERİ, DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUZ"

24 Haziran cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinin Türkiye için milat olacağını belirten Bozdemir, "Saadet Partisi'nin davasına sımsıkı bağlı sıkı bir teşkilat var. İbadet aşkıyla çalışan bir kadro var. Milyonlarca kiralık seçim yardımı yok, kullanacağı devlet uçakları, araçları, imkanları yok ama Saadet Partisi'nde inanç, azim, fedakarlık, bereket var. Vatan ve milletin geleceği söz konusu olduğunda fedakarlık abidesi yüz binlerce insan var. Bizler, Türkiye’nin güvencesi, sigortası, teminatıyız. Bu minval üzere; tüm Alaşehirlileri, demokrasi, adalet ve sosyal barışa sahip çıkmaya davet ediyoruz. 4-9 Mayıs tarihlerinde bilge başkanımızın adaylığı için duyarlı seçmenlerimizi ilçe seçim kuruluna imza vermeye bekliyoruz. Hedef 1 milyon imza."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.