Bu alçaklara tövbe kapısı kapanmıştır

SİYASET 26.07.2016 - 09:06, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Bu alçaklara tövbe kapısı kapanmıştır

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, demokrasi nöbetinin 7. Gününde Alaşehir'de demokrasi aşıklarına seslendi. Bilen, "Bu alçaklara 15 Temmuz'dan sonra tövbe kapısı kapanmıştır."dedi.
15 Temmuz Cuma günü bir grup askeri güruhun kalkıştığı darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla meydanlara inen milyonların demokrasi nöbeti aralıksız sürüyor. Demokrasi nöbetinin 7. Gününde Alaşehir'de Alaşehirliler Kent Meydanı'ndaydı. Hep birlikte istiklal Marşı okundu. İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit ve müftülük personelinin dini programının ardından konuşan AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, 15 Temmuz gecesi yaşanları anlattı.   "CUNTAYA BU MİİLLET GEÇİT VERMEDİ"   Bilen demokrasi aşıklarına hitabında, "Devletimizin başı reisi Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan'ın bu bela tamamıyla def edildi değinceye kadar demokrasi nöbetlerini sürdürüyoruz. O gece, devletimizin bekasının temini olan birçok kuruluşumuz vuruldu. Demokrasimizin mağbeti TBMM bombalandı. Bu vatansızlara sizler geçit vermediniz. Milli iradeye sahip çıkarak, cuntacıları, teröristleri yendiniz, galip geldiniz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu alçaklar, nesillerine zillet, sizler ise iftihar bıraktınız."dedi.   "BU ALÇAKLARIN İNSANLIKLA ALAKASI YOK"   15 Temmuz'da yaşananlardan sonra bu alçaklara tövbe kapsının tamamen kapandığını belirten AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, "Bu işe kalkışanlara bir sıfat bulamıyorum. Bunlar alçaklardan daha alçak. Hainlerden daha hain. PKK'dan daha da şerefsiz. Daha önceki darbelerin bir raconu vardı. Bu alçakların, müslümanlıkla ve insanlıkla alakası bile yok. Bunlar vatansız. Tarihin kara sayfalarında yerlerini aldılar. Yakın tarihimizde yaşanan Mısır darbesini hafızalarınızdan çıkarmayın. Bildiğiniz gibi darbe girişiminde bulunulmuş, halk sokağa dökülünce darbeciler geri çekilmişti. Halkta bunu görünce meydan ve sokakları boşalmış, bir gün sonra darbe gerçekleşmişti. Türk milleti olarak, bizler bu gaflet ve dalalete düşmeyeceğiz. Devletimizin başı reisi Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan'ın bu bela tamamıyla def edildi değinceye kadar demokrasi nöbetlerini sürdüreceğiz. Bu ihanet şebekelerini tüm kurum ve kuruluşlardan tasfiye etmek için ülkemizde 3 ay süreyle 'OHAL' ilan ettik. Bu karar sizler için değil, bu vatansız hainler için alındı bunu bilin. Bu arada darbecilere pirim tanımayan ve demokrasimiz ve millet iradesinin yanında saf tutan tüm siyasi partilerimize ve sivil toplum kuruluşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz."şeklinde konuştu. Bilen konuşmasının ardından Sarıgöl ilçesindeki demokrasi nöbetine katılmak üzere Alaşehir'den ayrıldı.
AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, demokrasi nöbetinin 7. Gününde Alaşehir'de demokrasi aşıklarına seslendi. Bilen, "Bu alçaklara 15 Temmuz'dan sonra tövbe kapısı kapanmıştır."dedi.

15 Temmuz Cuma günü bir grup askeri güruhun kalkıştığı darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla meydanlara inen milyonların demokrasi nöbeti aralıksız sürüyor. Demokrasi nöbetinin 7. Gününde Alaşehir'de Alaşehirliler Kent Meydanı'ndaydı. Hep birlikte istiklal Marşı okundu. İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit ve müftülük personelinin dini programının ardından konuşan AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, 15 Temmuz gecesi yaşanları anlattı.

 

"CUNTAYA BU MİİLLET GEÇİT VERMEDİ"

 

Bilen demokrasi aşıklarına hitabında, "Devletimizin başı reisi Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan'ın bu bela tamamıyla def edildi değinceye kadar demokrasi nöbetlerini sürdürüyoruz. O gece, devletimizin bekasının temini olan birçok kuruluşumuz vuruldu. Demokrasimizin mağbeti TBMM bombalandı. Bu vatansızlara sizler geçit vermediniz. Milli iradeye sahip çıkarak, cuntacıları, teröristleri yendiniz, galip geldiniz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu alçaklar, nesillerine zillet, sizler ise iftihar bıraktınız."dedi.

 

"BU ALÇAKLARIN İNSANLIKLA ALAKASI YOK"

 

15 Temmuz'da yaşananlardan sonra bu alçaklara tövbe kapsının tamamen kapandığını belirten AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, "Bu işe kalkışanlara bir sıfat bulamıyorum. Bunlar alçaklardan daha alçak. Hainlerden daha hain. PKK'dan daha da şerefsiz. Daha önceki darbelerin bir raconu vardı. Bu alçakların, müslümanlıkla ve insanlıkla alakası bile yok. Bunlar vatansız. Tarihin kara sayfalarında yerlerini aldılar. Yakın tarihimizde yaşanan Mısır darbesini hafızalarınızdan çıkarmayın. Bildiğiniz gibi darbe girişiminde bulunulmuş, halk sokağa dökülünce darbeciler geri çekilmişti. Halkta bunu görünce meydan ve sokakları boşalmış, bir gün sonra darbe gerçekleşmişti. Türk milleti olarak, bizler bu gaflet ve dalalete düşmeyeceğiz. Devletimizin başı reisi Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan'ın bu bela tamamıyla def edildi değinceye kadar demokrasi nöbetlerini sürdüreceğiz. Bu ihanet şebekelerini tüm kurum ve kuruluşlardan tasfiye etmek için ülkemizde 3 ay süreyle 'OHAL' ilan ettik. Bu karar sizler için değil, bu vatansız hainler için alındı bunu bilin. Bu arada darbecilere pirim tanımayan ve demokrasimiz ve millet iradesinin yanında saf tutan tüm siyasi partilerimize ve sivil toplum kuruluşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz."şeklinde konuştu.

Bilen konuşmasının ardından Sarıgöl ilçesindeki demokrasi nöbetine katılmak üzere Alaşehir'den ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.