BU YIL ÇOCUK BAYRAMI BAŞKA OLACAK!

DİĞER 19.04.2019 - 10:13, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BU YIL ÇOCUK BAYRAMI BAŞKA OLACAK!

Alaşehir Kaymakamlığı bünyesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen 1. Çocuk Oyunları Şenliği 23 Nisan 2019 Salı Günü saat 14:00 İlçe Stadyumunda yapılacak
Alaşehir Kaymakamlığı bünyesindeki 1. Çocuk Oyunları şenliği tüm öğrencilerin ailelerin katılımıyla 23 Nisan 2019 Salı günü saat 14:00 da çeşitli etkinliklerle yapılacak, Alaşehir Halk Eğitimi merkezi müdürlüğünce yaklaşık 2 ay önce 19 okulda Geleneksel Çocuk Oyunları Kursları açıldı. Kurslarda Öğrenciler Geleneksel Sokak oyunlarını öğrendiler. Öğrendikleri oyunları Alaşehir’in tüm öğrencileri ile beraber şenlik içerisinde oynayacaklar. UÇGUN: ALAŞEHİR'DE BİR İLK OLACAK Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun’un bizzat yakından takip ettiği 1. Çocuk Oyunları Şenliğinde geleneksel çocuk oyunları gösterileri, ritm grubu gösterisi, palyaço, dans gösterileri, yüz boyama, karaoke, yarışmaları kapsamında eğlenceli oyunlar olacak. Uçgun, "Alaşehir de bir ilk olarak gerçekleştireceğimiz 1.Çocuk Oyunları Şenliği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlamalarının içerisinde 23 Nisan Günü saat 14:00 Şehir Stadyumunda coşkulu ve eğlenceli bir şenlik düzenleyeceğiz. Çocuk Oyunları Şenliğine 19 okulda açılan geleneksel çocuk oyunları kursu öğrencileri sokak oyunları gösterileri yapacaklar. Dans gösterileri, palyaço, yüz boyama etkinlikleri ve çeşitli yarışmalarla eğlenceli bir şenlik olacak. 23 Nisan 2019 Salı günü düzenleyeceğimiz şenliğe tüm çocuklarımızı, ailelerimizi bekliyoruz HAYDİ ÇOCUKLAR ŞENLİĞE…"dedi.  
Alaşehir Kaymakamlığı bünyesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen 1. Çocuk Oyunları Şenliği 23 Nisan 2019 Salı Günü saat 14:00 İlçe Stadyumunda yapılacak

Alaşehir Kaymakamlığı bünyesindeki 1. Çocuk Oyunları şenliği tüm öğrencilerin ailelerin katılımıyla 23 Nisan 2019 Salı günü saat 14:00 da çeşitli etkinliklerle yapılacak, Alaşehir Halk Eğitimi merkezi müdürlüğünce yaklaşık 2 ay önce 19 okulda Geleneksel Çocuk Oyunları Kursları açıldı. Kurslarda Öğrenciler Geleneksel Sokak oyunlarını öğrendiler. Öğrendikleri oyunları Alaşehir’in tüm öğrencileri ile beraber şenlik içerisinde oynayacaklar.

UÇGUN: ALAŞEHİR'DE BİR İLK OLACAK

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun’un bizzat yakından takip ettiği 1. Çocuk Oyunları Şenliğinde geleneksel çocuk oyunları gösterileri, ritm grubu gösterisi, palyaço, dans gösterileri, yüz boyama, karaoke, yarışmaları kapsamında eğlenceli oyunlar olacak. Uçgun, "Alaşehir de bir ilk olarak gerçekleştireceğimiz 1.Çocuk Oyunları Şenliği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlamalarının içerisinde 23 Nisan Günü saat 14:00 Şehir Stadyumunda coşkulu ve eğlenceli bir şenlik düzenleyeceğiz. Çocuk Oyunları Şenliğine 19 okulda açılan geleneksel çocuk oyunları kursu öğrencileri sokak oyunları gösterileri yapacaklar. Dans gösterileri, palyaço, yüz boyama etkinlikleri ve çeşitli yarışmalarla eğlenceli bir şenlik olacak. 23 Nisan 2019 Salı günü düzenleyeceğimiz şenliğe tüm çocuklarımızı, ailelerimizi bekliyoruz HAYDİ ÇOCUKLAR ŞENLİĞE…"dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.