BU YATIRIM GÜVENLİ ULAŞIM İÇİN

BELEDİYE 30.10.2018 - 09:40, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

BU YATIRIM GÜVENLİ ULAŞIM İÇİN

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir ilçesinde İzmir-Denizli karayolu üzerinde yapımına başlanan köprülü kavşak projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor.
Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların mevcut güzergâhta daha güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayacaklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Kavşağın battı çıktı kısmında bir yandan asfalt uygulamalarını sürdürürken, bir yandan da yaya ve oto korkuluk çalışmaları sürdürüyoruz.”dedi. Vatandaşların konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmesi adına Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir ilçesinde İzmir-Denizli karayolu üzerinde yapımına başlanan köprülü kavşak projesinde inşaat çalışmaları aralıksız sürüyor. Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in adını taşıyacak olan projede mevcut çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Projemizin battı çıktı kısmında bir yandan asfalt uygulamaları sürdürülürken, bir yandan da yaya ve oto korkuluk çalışmaları devam ediyor.”dedi. PROJENİN ÖNEMİNİ VURGULADI Trafik akışını rahatlatacak ve ulaşımda güvenliği sağlayacak kavşak projesinin büyük önem taşıdığını dikkat çeken Başkan Ergün, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması adına bu projeyi çok önemiyoruz. Bu anlamda mevsim şartları el verdiği ölçüde kavşağın battı çıktı kısmında çalışmaları tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz” ifadelerinde bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir ilçesinde İzmir-Denizli karayolu üzerinde yapımına başlanan köprülü kavşak projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor.

Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların mevcut güzergâhta daha güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayacaklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Kavşağın battı çıktı kısmında bir yandan asfalt uygulamalarını sürdürürken, bir yandan da yaya ve oto korkuluk çalışmaları sürdürüyoruz.”dedi.

Vatandaşların konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmesi adına Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir ilçesinde İzmir-Denizli karayolu üzerinde yapımına başlanan köprülü kavşak projesinde inşaat çalışmaları aralıksız sürüyor. Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in adını taşıyacak olan projede mevcut çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Projemizin battı çıktı kısmında bir yandan asfalt uygulamaları sürdürülürken, bir yandan da yaya ve oto korkuluk çalışmaları devam ediyor.”dedi.

PROJENİN ÖNEMİNİ VURGULADI

Trafik akışını rahatlatacak ve ulaşımda güvenliği sağlayacak kavşak projesinin büyük önem taşıdığını dikkat çeken Başkan Ergün, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması adına bu projeyi çok önemiyoruz. Bu anlamda mevsim şartları el verdiği ölçüde kavşağın battı çıktı kısmında çalışmaları tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.