Caberkamara Mahallesinde yol geçişinde rahatlama sağlandı

04.07.2017 - 17:16, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Caberkamara Mahallesinde yol geçişinde rahatlama sağlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir'in Caberkamara Mahallesi’nde başladığı menfez imalatını tamamlayarak, yol geçişini rahatlattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü menfez imalatları ile vatandaşın yıllardır yaşadığı olumsuzluklara neşter vuruyor.
Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Alaşehir’in Caberkamara Mahallesi’ndeki menfez imalatı noktalandı. Dere yatağında yaşanan taşkınlara son vermek adına hayata geçirilen çalışma sayesinde yol geçişi sağlıklı hale getirildi. Yol geçişinin güvence altına alındığı menfez ile mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı. “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN TÜM İMKANLARINDAN YARARLANIYORUZ” MASKİ Genel Müdürlüğü’nün, Alaşehir ilçesine bağlı Caberkamara Mahallesi’nde tamamladığı menfez çalışmasından dolayı mahalle sakinlerinin çok memnun olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Mülayim Metin, “Mahallemizde bulunan derede yağışlı havalarda taşkınlar oluyordu. Birçok ev zarar gördü. Çocuklarımız okula giderken çok zorluk çekiyordu. İmece usulü kepçe kiralayarak kendimiz yapmaya çalışıyorduk. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün yaptığı menfez sayesinde su taşkınları ortadan kalktı. Dere üzerinden yaya ve araç geçişleri de sağlıklı bir şekilde yapılıyor artık. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den, Alaşehir Belediye Başkanımız Gökhan Karaçoban’dan ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’dan Allah razı olsun. Büyükşehir Belediyemizin tüm imkanlarından yararlanıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir'in Caberkamara Mahallesi’nde başladığı menfez imalatını tamamlayarak, yol geçişini rahatlattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü menfez imalatları ile vatandaşın yıllardır yaşadığı olumsuzluklara neşter vuruyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Alaşehir’in Caberkamara Mahallesi’ndeki menfez imalatı noktalandı. Dere yatağında yaşanan taşkınlara son vermek adına hayata geçirilen çalışma sayesinde yol geçişi sağlıklı hale getirildi. Yol geçişinin güvence altına alındığı menfez ile mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN TÜM İMKANLARINDAN YARARLANIYORUZ”

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün, Alaşehir ilçesine bağlı Caberkamara Mahallesi’nde tamamladığı menfez çalışmasından dolayı mahalle sakinlerinin çok memnun olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Mülayim Metin, “Mahallemizde bulunan derede yağışlı havalarda taşkınlar oluyordu. Birçok ev zarar gördü. Çocuklarımız okula giderken çok zorluk çekiyordu. İmece usulü kepçe kiralayarak kendimiz yapmaya çalışıyorduk. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün yaptığı menfez sayesinde su taşkınları ortadan kalktı. Dere üzerinden yaya ve araç geçişleri de sağlıklı bir şekilde yapılıyor artık. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den, Alaşehir Belediye Başkanımız Gökhan Karaçoban’dan ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’dan Allah razı olsun. Büyükşehir Belediyemizin tüm imkanlarından yararlanıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.