Caberkamara'ya 5 bin metre kanalizasyon hattı

BELEDİYE 27.07.2016 - 09:44, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Caberkamara'ya 5 bin metre kanalizasyon hattı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Caberkamara mahallesine sıfırdan 5 bin metre kanalizasyon hattı döşeyecek.
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalarla uzun zamandır altyapısı olmayan mahallelerin sorunlarını bir bir çözmeye devam ediyor. Yıllardır kanalizasyon hattı olmayan Alaşehir ilçesine bağlı Caberkamara mahallesi de MASKİ sayesinde altyapı hizmetine kavuşuyor. Mahalleye sağlıklı bir sistem inşa etmek amacıyla çalışmalarına başlayan MASKİ Genel Müdürlüğü, işin gerçekleştirilmesi için ihale sürecini başlattı. İhalenin sonuçlanmasının ardından inşaat çalışmalarına başlayacak olan ekipler, mahallede yaklaşık 5 bin metre ana kanalizasyon hattı döşeyecek   “Görevimiz sağlıklı yapılar inşa etmek”   Mahallede gerçekleştirilecek çalışmayla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, “Şimdiye kadar Manisa’mızın 17 ilçesinde hiç altyapısı olmayan birçok mahallemizi kanalizasyon ve içme suyu altyapısına kavuşturduk. Bu doğrultudaki çalışmalarımızdan olan Alaşehir ilçemizin Caberkamara mahallesinin kanalizasyon yapım işi için de ihaleye çıkmış bulunmaktayız. Mahallemizde sıfırdan yaklaşık olarak 5 bin metrelik ana hat döşeme çalışması gerçekleştireceğiz. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak görevimiz sağlıklı yapılar inşa etmek. Bu görevi layığıyla yerine getirmek için de aralıksız çalışıyoruz” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Caberkamara mahallesine sıfırdan 5 bin metre kanalizasyon hattı döşeyecek.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalarla uzun zamandır altyapısı olmayan mahallelerin sorunlarını bir bir çözmeye devam ediyor. Yıllardır kanalizasyon hattı olmayan Alaşehir ilçesine bağlı Caberkamara mahallesi de MASKİ sayesinde altyapı hizmetine kavuşuyor. Mahalleye sağlıklı bir sistem inşa etmek amacıyla çalışmalarına başlayan MASKİ Genel Müdürlüğü, işin gerçekleştirilmesi için ihale sürecini başlattı. İhalenin sonuçlanmasının ardından inşaat çalışmalarına başlayacak olan ekipler, mahallede yaklaşık 5 bin metre ana kanalizasyon hattı döşeyecek

 

“Görevimiz sağlıklı yapılar inşa etmek”

 

Mahallede gerçekleştirilecek çalışmayla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, “Şimdiye kadar Manisa’mızın 17 ilçesinde hiç altyapısı olmayan birçok mahallemizi kanalizasyon ve içme suyu altyapısına kavuşturduk. Bu doğrultudaki çalışmalarımızdan olan Alaşehir ilçemizin Caberkamara mahallesinin kanalizasyon yapım işi için de ihaleye çıkmış bulunmaktayız. Mahallemizde sıfırdan yaklaşık olarak 5 bin metrelik ana hat döşeme çalışması gerçekleştireceğiz. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak görevimiz sağlıklı yapılar inşa etmek. Bu görevi layığıyla yerine getirmek için de aralıksız çalışıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.