Cami bakımları Alaşehir Belediyesinden

BELEDİYE 02.11.2016 - 08:17, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Cami bakımları Alaşehir Belediyesinden

Yaklaşan kış ayları öncesinde Alaşehir Belediyesi tarafından Horzumkeserler Mahalle Camisinin çatı bakım ve onarımları gerçekleştirildi.
Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı bayındırlık işçileri tarafından başlatılan Horzumkeserler Mahalle Camisinin çatı aktarımı tamamlandı. Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Horzumkeserler Mahallemizdeki camimizin bakımsız ve çatısının aktığı yönündeki mahalle muhtarımız ve halkımızın talebi bize iletildi. Durumun haber verilmesinin ardından çatı aktarımı ve bakımlarını Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı bayındırlık işçilerince yaptık.” dedi.
Yaklaşan kış ayları öncesinde Alaşehir Belediyesi tarafından Horzumkeserler Mahalle Camisinin çatı bakım ve onarımları gerçekleştirildi.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı bayındırlık işçileri tarafından başlatılan Horzumkeserler Mahalle Camisinin çatı aktarımı tamamlandı.
Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Horzumkeserler Mahallemizdeki camimizin bakımsız ve çatısının aktığı yönündeki mahalle muhtarımız ve halkımızın talebi bize iletildi. Durumun haber verilmesinin ardından çatı aktarımı ve bakımlarını Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı bayındırlık işçilerince yaptık.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.