Canlı yayında cinayeti itiraf etti

ASAYİŞ 20.10.2016 - 17:13, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Canlı yayında cinayeti itiraf etti

Alaşehir ilçesinde geçtiğimiz Cuma günü öğleden sonra evlerinin önüne oynamaya çıkan ve kaybolan 4 yaşındaki minik Irmak Kupal, komşusu H.A tarafından öldürüldü.
Amelelik yaparak geçimlerini sağlayan Bilal – Suriye Kupal çiftinin iki kızından biri olan Irmak Kupal  evlerinin önünde oynarken kayboldu. Çocuklarından haber alamayan acılı aile Müge Anlı ve ekibinden küçük kızının bulunması için yardım istedi. Alaşehir'de araştırmalara başlayan Müge Anlı ekibine, mahalle sakinleri yakınlarda bir Hurdacı olduğunu, Irmak'ın bir ihtimal orada olabileceğini söylediler. Bulundukları mahallede hurdacılık işleriyle ilgilenen H. A, yanına gelen Müge Anlı ekibine Irmak'ı en son kendisinin gördüğünü ve evinin önünde oturduğunu söyledi. Son gören kişinin Hurdacı H. olması üzerine Alaşehir emniyeti özel bir ekip ve eğitimli köpeklerle arama çalışmalarına başladı. Bu çalışmalar sırasında köpeklerin ilk baktıkları yer H.'nin evi oldu. Bunun üzerine H. A. Müge Anlı'nın sunduğu programa katıldı. Geldiği programlar süresince Irmak'ı sadece gördüğünü fakat olayla ilgisi olmadığını söyleyen H.A Şüpheli ve tutarsız açıklamaları sebebiyle şüpheler  üzerinde yoğunlaştı. H.A daha önce de kendi öz yeğenine cinsel istismarda bulunduğu için 1,5 yıl hapis yatmıştı.   YAYIN ARASINDA İTİRAF ETTİ   20 Ekim Perşembe günü canlı yayında, iddialar yine Hurdacı H.A'nın üzerineydi. Ancak kendisi ısrarla bu suçu kabul etmediğini dile getirdi. Baskılara ve ısrarlı sorulara dayanamayan H.A yayın arasında Müge Anlı'ya Irmak'ı kendisinin öldürdüğünü söyledi ve cinayeti işlediğini kabul etti.
Alaşehir ilçesinde geçtiğimiz Cuma günü öğleden sonra evlerinin önüne oynamaya çıkan ve kaybolan 4 yaşındaki minik Irmak Kupal, komşusu H.A tarafından öldürüldü.

Amelelik yaparak geçimlerini sağlayan Bilal – Suriye Kupal çiftinin iki kızından biri olan Irmak Kupal  evlerinin önünde oynarken kayboldu. Çocuklarından haber alamayan acılı aile

Müge Anlı ve ekibinden küçük kızının bulunması için yardım istedi. Alaşehir'de araştırmalara başlayan Müge Anlı ekibine, mahalle sakinleri yakınlarda bir Hurdacı olduğunu, Irmak'ın bir ihtimal orada olabileceğini söylediler. Bulundukları mahallede hurdacılık işleriyle ilgilenen H. A, yanına gelen Müge Anlı ekibine Irmak'ı en son kendisinin gördüğünü ve evinin önünde oturduğunu söyledi. Son gören kişinin Hurdacı H. olması üzerine Alaşehir emniyeti özel bir ekip ve eğitimli köpeklerle arama çalışmalarına başladı. Bu çalışmalar sırasında köpeklerin ilk baktıkları yer H.'nin evi oldu. Bunun üzerine H. A. Müge Anlı'nın sunduğu programa katıldı. Geldiği programlar süresince Irmak'ı sadece gördüğünü fakat olayla ilgisi olmadığını söyleyen H.A Şüpheli ve tutarsız açıklamaları sebebiyle şüpheler  üzerinde yoğunlaştı. H.A daha önce de kendi öz yeğenine cinsel istismarda bulunduğu için 1,5 yıl hapis yatmıştı.

 

YAYIN ARASINDA İTİRAF ETTİ

 

20 Ekim Perşembe günü canlı yayında, iddialar yine Hurdacı H.A'nın üzerineydi. Ancak kendisi ısrarla bu suçu kabul etmediğini dile getirdi. Baskılara ve ısrarlı sorulara dayanamayan H.A yayın arasında Müge Anlı'ya Irmak'ı kendisinin öldürdüğünü söyledi ve cinayeti işlediğini kabul etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.