CHP’DE İLK ADAY, AVUKAT GÜLGÜN HASÇELİK OLDU

SİYASET 31.08.2019 - 14:02, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

CHP’DE İLK ADAY, AVUKAT GÜLGÜN HASÇELİK OLDU

Kongrelerin yaklaştığı CHP ‘de Avukat Gülgün Hasçelik Alaşehir CHP ilçe başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Gülgün Hasçelik Alaşehir CHP İlçe Lokali’nde partililerin katılımıyla yaptığı basın açıklamasıyla adaylığını duyurdu.
30 yıllık avukat, bir çocuk annesi, eski CHP yönetim kurulu üyesi  Gülgün Hasçelik, yaptığı basın açıklamasında 2019 yılı içerisinde gerçekleşecek olan CHP kongresinde Alaşehir CHP ilçe başkanı adayı olduğunu kamuoyuna duyurdu. Hasçelik, kalabalık bir partili topluluğu eşliğinde yaptığı basın açıklamasında, şunları söyledi; HASÇELİK: PARTİ İÇİ DEMEKRASİYİ HER ZAMAN İŞLETECEĞİZ “Adaylığımın partimize enerji ve güç vereceğine, birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğine  inanıyorum.  Bu kararı almamda partili arkadaşlarımızın yoğun isteği etkili oldu. Bu gün 30 Ağustos Zafer Bayramı Türkiye Cumhuriyeti’nin kaderinin yazıldığı gündür. Bu anlamlı günde Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum. Bu anlamda Cumhuriyet’in değerlerine sahip çıkacağımızı, bunun için her alanda örgütleneceğimizi ve özellikle kadınları, çocukları, gençleri,yoksulları, emekçileri  her alanda güçlendirebilmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Attığımız her adımda  liyakatlı, vicdanlı ve cesur  olmaya çalışacağımızı, partimizde hiç kimseyi  ötekileştirmeyeceğiz. Parti içi demokrasi ve taban örgütlenmesini gerçekleştireceğiz. Partililerimizin teleplerini, önerilerini titizlikle değerlendirip, sevgiyle, hoşgörüyle, duyarlılıkla birlikte karar vereceğiz. Partimizi bu günlere getiren, emek veren tüm partililerimize teşekkür ediyorum, sizlerin desteğini bekliyorum. Bu günün anlamına 30 Ağustos 2019 tarihinin Alaşehir’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin kaderinin yazıldığı gün olmasını istiyorum.”
Kongrelerin yaklaştığı CHP ‘de Avukat Gülgün Hasçelik Alaşehir CHP ilçe başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Gülgün Hasçelik Alaşehir CHP İlçe Lokali’nde partililerin katılımıyla yaptığı basın açıklamasıyla adaylığını duyurdu.

30 yıllık avukat, bir çocuk annesi, eski CHP yönetim kurulu üyesi  Gülgün Hasçelik, yaptığı basın açıklamasında 2019 yılı içerisinde gerçekleşecek olan CHP kongresinde Alaşehir CHP ilçe başkanı adayı olduğunu kamuoyuna duyurdu. Hasçelik, kalabalık bir partili topluluğu eşliğinde yaptığı basın açıklamasında, şunları söyledi;

HASÇELİK: PARTİ İÇİ DEMEKRASİYİ HER ZAMAN İŞLETECEĞİZ

“Adaylığımın partimize enerji ve güç vereceğine, birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğine  inanıyorum.  Bu kararı almamda partili arkadaşlarımızın yoğun isteği etkili oldu. Bu gün 30 Ağustos Zafer Bayramı Türkiye Cumhuriyeti’nin kaderinin yazıldığı gündür. Bu anlamlı günde Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum. Bu anlamda Cumhuriyet’in değerlerine sahip çıkacağımızı, bunun için her alanda örgütleneceğimizi ve özellikle kadınları, çocukları, gençleri,yoksulları, emekçileri  her alanda güçlendirebilmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Attığımız her adımda  liyakatlı, vicdanlı ve cesur  olmaya çalışacağımızı, partimizde hiç kimseyi  ötekileştirmeyeceğiz. Parti içi demokrasi ve taban örgütlenmesini gerçekleştireceğiz. Partililerimizin teleplerini, önerilerini titizlikle değerlendirip, sevgiyle, hoşgörüyle, duyarlılıkla birlikte karar vereceğiz. Partimizi bu günlere getiren, emek veren tüm partililerimize teşekkür ediyorum, sizlerin desteğini bekliyorum. Bu günün anlamına 30 Ağustos 2019 tarihinin Alaşehir’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin kaderinin yazıldığı gün olmasını istiyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.