CHP'li belediye başkanının hayali telefon görüşmesi sosyal medyada gündem oldu

07.01.2021 - 09:56, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

CHP'li belediye başkanının hayali telefon görüşmesi sosyal medyada gündem oldu

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Bir yol hikâyesi" başlıklı bir video çekti. Yolculuk esnasında telefonu çalan Öküzcüoğlu'nun, telefonu kulağına götürerek, "Alo, buyurun muhtarım" dediği duyuldu.
HAYALİ GÖRÜŞMEDE PROJELERİNİ ANLATTI Ancak videoda, belediye başkanının telefon ekranından, kimse ile herhangi bir telefon görüşmesi yapmadığı görüldü. Bunu fark etmeyen Öküzcüoğlu, sonra ise hattın diğer ucunda olduğunu iddia ettiği muhtara projelerini anlatmaya başladı. SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU Video, sosyal medyaya yansıdığında bu ilginç detay kullanıcıların dikkatlerden kaçmadı. Öküzcüoğlu'nun telefonu çaldıktan sonra telefonu açmadan bu görüştürmeyi gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Telefon görüşmesini gerçekleştirmeyen Öküzcüoğlu'nun bu videosu kısa sürede sosyal medya kullanıcıları arasında alay konusu oldu. Olayla ilgili soyal medya mecralarda binlerce yorum yapıldı. ÖKÜZCÜOĞLU’DAN DA YİNE VİDEOLU CEVAP GEÇİKMEDİ Olayın sosyal medyada patlamasının ardından Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’dan vidolu cevap geldi. Öküzcüoğlu, bunu yapanların karşı muhalif grubun ve işten attığı eski çalışanlar olduğunu iddia etti. 8 dakika 50 saniye süren videolu cevapta Öküzcüoğlu, gündeme birçok konuyu getirerek, Alaşehirlilere hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Hayali telefon görüşmesine ise hiç değinmemesi dikkat çekti.
Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Bir yol hikâyesi" başlıklı bir video çekti. Yolculuk esnasında telefonu çalan Öküzcüoğlu'nun, telefonu kulağına götürerek, "Alo, buyurun muhtarım" dediği duyuldu.

HAYALİ GÖRÜŞMEDE PROJELERİNİ ANLATTI

Ancak videoda, belediye başkanının telefon ekranından, kimse ile herhangi bir telefon görüşmesi yapmadığı görüldü. Bunu fark etmeyen Öküzcüoğlu, sonra ise hattın diğer ucunda olduğunu iddia ettiği muhtara projelerini anlatmaya başladı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Video, sosyal medyaya yansıdığında bu ilginç detay kullanıcıların dikkatlerden kaçmadı. Öküzcüoğlu'nun telefonu çaldıktan sonra telefonu açmadan bu görüştürmeyi gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Telefon görüşmesini gerçekleştirmeyen Öküzcüoğlu'nun bu videosu kısa sürede sosyal medya kullanıcıları arasında alay konusu oldu. Olayla ilgili soyal medya mecralarda binlerce yorum yapıldı.

ÖKÜZCÜOĞLU’DAN DA YİNE VİDEOLU CEVAP GEÇİKMEDİ

Olayın sosyal medyada patlamasının ardından Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’dan vidolu cevap geldi. Öküzcüoğlu, bunu yapanların karşı muhalif grubun ve işten attığı eski çalışanlar olduğunu iddia etti. 8 dakika 50 saniye süren videolu cevapta Öküzcüoğlu, gündeme birçok konuyu getirerek, Alaşehirlilere hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Hayali telefon görüşmesine ise hiç değinmemesi dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.