CHP’nin belediye başkan adayı Ahmet Öküzcüoğlu

SİYASET 25.01.2018 - 12:40, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

CHP’nin belediye başkan adayı Ahmet Öküzcüoğlu

CHP Manisa İl Başkanlığı, 2019 yılında yapılacak yerel seçim çalışmaları çerçevesinde Saruhanlı, Kırkağaç ve Alaşehir ilçelerindeki belediye başkan adaylarını şimdiden kesinleştirdi.
İl Başkanı Semih Balaban’ın yaptığı açıklamaya göre CHP’nin 2019yılında yapılacak yerel seçimlerde Alaşehir’deki adayı Diş Hekim Ahmet Öküzcüoğlu olacak. GENEL BALKANIN ONAYINA SUNULACAK Yerel seçim çalışmalarına bir yıl öncesinden başlanması gerektiğini ifade eden CHP İl Başkanı Semih Balaban, 1 yıl öncesinden başlanılacak seçim çalışmasının başkan adaylarının kendilerini tanıtmasında önemli bir etken olacağını dile getirdi. Saruhanlı, Kırkağaç ve Alaşehir ilçelerinin belediye başkan adaylarının isimlerinin kesinleştirildiğini belirten Balaban, "Saruhanlı'da fiilen adayımız ilçe başkanımız Zeki Bilgin. Kırkağaç ilçesinde önceki dönem ilçe başkanımız olan mimar Ozan Şerif İnen ismini belirledik. Alaşehir ilçesinde ise diş hekimi Ahmet Öküzcüoğlu diye belirledik. Belirlediğimiz bu isimleri genel merkezimizin kurultayından sonra Genel Başkanımıza sunacağız. Genel Başkanımız onayladığı takdirde isimleri törenle açıklayacağız" diye konuştu.
CHP Manisa İl Başkanlığı, 2019 yılında yapılacak yerel seçim çalışmaları çerçevesinde Saruhanlı, Kırkağaç ve Alaşehir ilçelerindeki belediye başkan adaylarını şimdiden kesinleştirdi.

İl Başkanı Semih Balaban’ın yaptığı açıklamaya göre CHP’nin 2019yılında yapılacak yerel seçimlerde Alaşehir’deki adayı Diş Hekim Ahmet Öküzcüoğlu olacak.

GENEL BALKANIN ONAYINA SUNULACAK

Yerel seçim çalışmalarına bir yıl öncesinden başlanması gerektiğini ifade eden CHP İl Başkanı Semih Balaban, 1 yıl öncesinden başlanılacak seçim çalışmasının başkan adaylarının kendilerini tanıtmasında önemli bir etken olacağını dile getirdi. Saruhanlı, Kırkağaç ve Alaşehir ilçelerinin belediye başkan adaylarının isimlerinin kesinleştirildiğini belirten Balaban, "Saruhanlı'da fiilen adayımız ilçe başkanımız Zeki Bilgin. Kırkağaç ilçesinde önceki dönem ilçe başkanımız olan mimar Ozan Şerif İnen ismini belirledik. Alaşehir ilçesinde ise diş hekimi Ahmet Öküzcüoğlu diye belirledik. Belirlediğimiz bu isimleri genel merkezimizin kurultayından sonra Genel Başkanımıza sunacağız. Genel Başkanımız onayladığı takdirde isimleri törenle açıklayacağız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.