CHP'nin yeni ilçe lokali hizmete girdi

SİYASET 29.11.2016 - 08:05, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

CHP'nin yeni ilçe lokali hizmete girdi

CHP Alaşehir İlçe Teşkilatı yeni lokaline taşındı. Yeni lokal için açılış töreni düzenlendi. Törene CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Manisa CHP milletvekili Mazlum Nurlu, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul, CHP Alaşehir İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Alaşehir İlçe Teşkilatının yeni lokali düzenlenen bir törenle hizmete girdi. Lokal açılışına Törene CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Manisa CHP milletvekili Mazlum Nurlu ve CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul da katıldı.   ÖZEL; "BURASI VATANINI, MİLLETİNİ, BAYRAĞINI SEVENLERİN BABA EVİDİR"   Alaşehir CHP ilçe başkanı Ahmet Akgündüz, Manisa il başkanı Halil Tokul ve Manisa milletvekili Mazlum Nurlu lokal açılışında  iyi dileklerde bulunurlarken, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel partililere ve vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.   Özel; "Ülkemiz için gelecekte karar verecekler için bu mülkün önemi çok büyük. Geçmişte kökü burada olup, siyaseten ayrışma olup, ama bu ülkeyi seven, bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü savunan, bayrağını, birliğini savunan Cumhuriyetçi, Atatürkçü vatan evlatları için burası çok önemli bir mekan. Önümüzdeki süreçte herkese 'buyurun, buraya gelin' diyeceğimiz bir mekan. Çünkü buranın tapusunun üzerinde Kemal Kılıçdaroğlu yazmıyor, Bülent Ecevit de yazmıyordu, İsmet İnönü de yazmıyordu. Buranın tapusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e aittir. Onun için burası hem bizler için hem de zaman zaman ayrı da düşsek vatanını, milletini, bayrağını seven herkes için baba evidir. Baba evinden çeşitli nedenlerle ayrılmış olanlar, ne zaman başı sıkışsa yine baba evine döner gelir. Bugün karşımızda bir diktatör var. Bugün karşımızda rejimi değiştirmek isteyen birileri var. Bugün karşımızda 23 Nisan 1920’deki kurucu iradeyi saraydan alıp, meclise getirdiği egemenliği şimdiki yıkıcı, bölücü  irade meclisten alıp, tekrar saraya götürmek istiyor. Buna karşılık 1920’lerde ülkemizin bölünmesine karşılık nasıl milli irade ile mücadele etmişsek, bundan sonra da hep beraber mücadele edeceğiz. Bu ülkeyi Atatürk ve arkadaşları kurtardı. Atatürk’e  'ülkeyi kurtardınız, bundan sonra İngiliz gibi krallık mı, Amerikan tipi başkanlık mı, yoksa padişahlığa devam mı' diye sordular. Atatürk, 'biz ülkeyi hep beraber kurtardık, egemenlik halkta olacak, meclis kuruldu, yönetim şekli cumhuriyet olacak. Halk kimi seçerse o yönetecek' diye cevap verdi. Hayatını bu ülke için veren kendine laik görmediği makamı, kendine laik görenlere geçit vermeyeceğiz, hep beraber bu ülkenin birlik ve beraberliği için çalışacağız. MHP, DP, gibi partilerin tabanı tavana karşı, onlara kucak açın, onların koluna girin onları baba evine getirin" dedi.   CHP Lokali’nin açılışından sonra milletvekilleri, parti yönetimi, gençlik kolları, kadın kolları danışma kurulu toplantısı yaptı. Danışma kurulu toplantısında bir yıllık çalışmalar değerlendirilip, önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmaların planlaması yapıldı.
CHP Alaşehir İlçe Teşkilatı yeni lokaline taşındı. Yeni lokal için açılış töreni düzenlendi. Törene CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Manisa CHP milletvekili Mazlum Nurlu, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul, CHP Alaşehir İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Alaşehir İlçe Teşkilatının yeni lokali düzenlenen bir törenle hizmete girdi. Lokal açılışına Törene CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Manisa CHP milletvekili Mazlum Nurlu ve CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul da katıldı.

 

ÖZEL; "BURASI VATANINI, MİLLETİNİ, BAYRAĞINI SEVENLERİN BABA EVİDİR"

 

Alaşehir CHP ilçe başkanı Ahmet Akgündüz, Manisa il başkanı Halil Tokul ve Manisa milletvekili Mazlum Nurlu lokal açılışında  iyi dileklerde bulunurlarken, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel partililere ve vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

 

Özel; "Ülkemiz için gelecekte karar verecekler için bu mülkün önemi çok büyük. Geçmişte kökü burada olup, siyaseten ayrışma olup, ama bu ülkeyi seven, bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü savunan, bayrağını, birliğini savunan Cumhuriyetçi, Atatürkçü vatan evlatları için burası çok önemli bir mekan. Önümüzdeki süreçte herkese 'buyurun, buraya gelin' diyeceğimiz bir mekan. Çünkü buranın tapusunun üzerinde Kemal Kılıçdaroğlu yazmıyor, Bülent Ecevit de yazmıyordu, İsmet İnönü de yazmıyordu. Buranın tapusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e aittir. Onun için burası hem bizler için hem de zaman zaman ayrı da düşsek vatanını, milletini, bayrağını seven herkes için baba evidir. Baba evinden çeşitli nedenlerle ayrılmış olanlar, ne zaman başı sıkışsa yine baba evine döner gelir. Bugün karşımızda bir diktatör var. Bugün karşımızda rejimi değiştirmek isteyen birileri var. Bugün karşımızda 23 Nisan 1920’deki kurucu iradeyi saraydan alıp, meclise getirdiği egemenliği şimdiki yıkıcı, bölücü  irade meclisten alıp, tekrar saraya götürmek istiyor. Buna karşılık 1920’lerde ülkemizin bölünmesine karşılık nasıl milli irade ile mücadele etmişsek, bundan sonra da hep beraber mücadele edeceğiz. Bu ülkeyi Atatürk ve arkadaşları kurtardı. Atatürk’e  'ülkeyi kurtardınız, bundan sonra İngiliz gibi krallık mı, Amerikan tipi başkanlık mı, yoksa padişahlığa devam mı' diye sordular. Atatürk, 'biz ülkeyi hep beraber kurtardık, egemenlik halkta olacak, meclis kuruldu, yönetim şekli cumhuriyet olacak. Halk kimi seçerse o yönetecek' diye cevap verdi. Hayatını bu ülke için veren kendine laik görmediği makamı, kendine laik görenlere geçit vermeyeceğiz, hep beraber bu ülkenin birlik ve beraberliği için çalışacağız. MHP, DP, gibi partilerin tabanı tavana karşı, onlara kucak açın, onların koluna girin onları baba evine getirin" dedi.

 

CHP Lokali’nin açılışından sonra milletvekilleri, parti yönetimi, gençlik kolları, kadın kolları danışma kurulu toplantısı yaptı. Danışma kurulu toplantısında bir yıllık çalışmalar değerlendirilip, önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmaların planlaması yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.