Çiftçi kuruluşları, 'Çiftçiler Günü'nü üreticilerle birlikte kutladı

DİĞER 17.05.2018 - 09:25, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Çiftçi kuruluşları, 'Çiftçiler Günü'nü üreticilerle birlikte kutladı

Alaşehir Ziraat Odası ve Üzüm Sulamam Birliği Başkanlığı, ortaklaşa 14 Mayıs Çiftçiler Günü münasebetiyle, üreticilere etli pilav ve ayran dağıtımı yaptı. 2 kuruluşun Yönetim Kurulları tarafından organize edilen etkinlik, Ziraat Odası'nın önünde gerçekleştirildi. Üreticilerin ve davetlilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, bin kişiye pilav ve ayran ikram edildi.
14 Mayıs Çiftçiler Günü, Alaşehir'de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Çiftçi kuruluşu olan Alaşehir Ziraat Odası ve Üzüm Sulamam Birliği Başkanlığı, ortaklaşa 14 Mayıs Çiftçiler Günü münasebetiyle, üreticilere etli pilav ve ayran dağıtımı yaptı. 2 kuruluşun Yönetim Kurullarının organizesinde davetlilere ve üreticilere bin kişilik pilav ve ayran ikramı yapıldı. Üreticilerin büyük ilgi gösterdiği etkinliğe, Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, daire amirleri, siyasi patilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üreticiler katıldı. 2 kuruluşun başkanlıklarını yürüten Necdet Türk ve ekibi, misafirleriyle tek tek ilgilendi. Şekerbank da etkinlikte stant kurarak, üreticilere çeşitli hediyeler dağıttı. TÜRK: ÜRETİCİLERE SAHİP ÇIKILMALIDIR Davetlerine icabet eden kurum ve kuruluşların temsilcileri ile çiftçilere teşekkür eden Ziraat Odası Ve Üzüm Sulama Birliği Başkanı Necdet Türk, etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, tüm çiftçilerin gününü kutladı. Verimli ve bol bereketli bir yıl dileyerek şunları söyledi: "Bugün bizim günümüz. Dünyada olduğu gibi, ülkemizde de nüfus hızla artmaktadır. Artan nüfusun gıda ve giyim ihtiyaçlarının karşılanması için var gücümüzle çalışmaktayız. Cumhuriyet'in kurulduğu yıllarda 13 milyon nüfusu besleyen bu topraklar, bilgi ve teknolojinin kullanılmasıyla bugün 100 milyon nüfusa yetecek gıda üretimi gerçekleştirmektedir. Bazı tarım ürünlerinde ithalat olmakla birlikte, dış ticaret açığı vermeyen tek sektör tarım sektörüdür. Bu çiftçimizin başarısıdır. Çiftçimiz dünyanın en kutsal işini yapmaktadır. Bütün sorunlarını bir kenara bırakarak bu ulvi görevi, gıda üretimini gerçekleştirmektedir. Borç demeden, harç demeden toprağını işlemekte ve üretimine devam etmektedir.  Ziraat Odası olarak çiftçimizin daha fazla kazanması için bütün imkânlarımızı kullanıyoruz. Devletimizden üreticilerimize sahip çıkmasını bekliyoruz.”dedi.  
Alaşehir Ziraat Odası ve Üzüm Sulamam Birliği Başkanlığı, ortaklaşa 14 Mayıs Çiftçiler Günü münasebetiyle, üreticilere etli pilav ve ayran dağıtımı yaptı. 2 kuruluşun Yönetim Kurulları tarafından organize edilen etkinlik, Ziraat Odası'nın önünde gerçekleştirildi. Üreticilerin ve davetlilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, bin kişiye pilav ve ayran ikram edildi.

14 Mayıs Çiftçiler Günü, Alaşehir'de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Çiftçi kuruluşu olan Alaşehir Ziraat Odası ve Üzüm Sulamam Birliği Başkanlığı, ortaklaşa 14 Mayıs Çiftçiler Günü münasebetiyle, üreticilere etli pilav ve ayran dağıtımı yaptı. 2 kuruluşun Yönetim Kurullarının organizesinde davetlilere ve üreticilere bin kişilik pilav ve ayran ikramı yapıldı. Üreticilerin büyük ilgi gösterdiği etkinliğe, Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, daire amirleri, siyasi patilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üreticiler katıldı. 2 kuruluşun başkanlıklarını yürüten Necdet Türk ve ekibi, misafirleriyle tek tek ilgilendi. Şekerbank da etkinlikte stant kurarak, üreticilere çeşitli hediyeler dağıttı.

TÜRK: ÜRETİCİLERE SAHİP ÇIKILMALIDIR

Davetlerine icabet eden kurum ve kuruluşların temsilcileri ile çiftçilere teşekkür eden Ziraat Odası Ve Üzüm Sulama Birliği Başkanı Necdet Türk, etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, tüm çiftçilerin gününü kutladı. Verimli ve bol bereketli bir yıl dileyerek şunları söyledi:

"Bugün bizim günümüz. Dünyada olduğu gibi, ülkemizde de nüfus hızla artmaktadır. Artan nüfusun gıda ve giyim ihtiyaçlarının karşılanması için var gücümüzle çalışmaktayız. Cumhuriyet'in kurulduğu yıllarda 13 milyon nüfusu besleyen bu topraklar, bilgi ve teknolojinin kullanılmasıyla bugün 100 milyon nüfusa yetecek gıda üretimi gerçekleştirmektedir. Bazı tarım ürünlerinde ithalat olmakla birlikte, dış ticaret açığı vermeyen tek sektör tarım sektörüdür. Bu çiftçimizin başarısıdır. Çiftçimiz dünyanın en kutsal işini yapmaktadır. Bütün sorunlarını bir kenara bırakarak bu ulvi görevi, gıda üretimini gerçekleştirmektedir. Borç demeden, harç demeden toprağını işlemekte ve üretimine devam etmektedir.  Ziraat Odası olarak çiftçimizin daha fazla kazanması için bütün imkânlarımızı kullanıyoruz. Devletimizden üreticilerimize sahip çıkmasını bekliyoruz.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.