ÇİFTÇİLERE 30 BİN FİDAN DAĞITILDI

02.03.2018 - 08:22, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ÇİFTÇİLERE 30 BİN FİDAN DAĞITILDI

İzmir Orman Bölge Müdürlüğünden temin edilen 20 bin kestane fidanı ile 10 bin ceviz fidanını, Alaşehir Kaymakamlığı'nın organizesi ile 28 Mahalleden 941 çiftçiye dağıtımı yapıldı. Fidanlar çiftçilere ulaştırılmak üzere Muhtarlara teslim edildi.
AK Parti İlçe Başkanı Murat Ertük'ün bizzat girişimleriyle ve Alaşehir Kaymakamlığı'nın organize ettiği törenle çiftçilere 20 bin adet kestane, 10 bin adet ceviz fidanı olmak üzere toplamda 30 bin fidan dağıtıldı. Uluderbent, Dağhacıyusuf, Kozluca, Azıtepe, Soğukyurt, Bahçeli ve Çarıkbozdağ gibi dağ mahallerinden oluşan 28 mahallede 941 çiftçiye fidan dağıtımı yapıldı. Fidan dağıtımlarına; Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, AK Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Tarık Memiş, Orman Bölge Şefi Yakup Ulu, mahalle muhtarları ve çiftçiler katıldı. UÇGUN: ÜRETİCİLERİMİZE DESTEK AMAÇLI PROJELER HAZIRLIYORUZ Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun,  dağıtım töreninde yaptığı konuşmada "Bölgemiz  bir tarım bölgesidir. Toprakları çok verimli, iklim şartları tarıma uygundur. Bölge çiftçimizin daha verimli meyve yetiştirmesi, kullanılan tarım arazisinden en iyi verimi alabilmesi için, bölgemize uygun meyve çeşitlerini çiftçilerimize dağıtarak, daha kaliteli ve daha çok ürün almalarını sağlamak için çalışmalar yapıyoruz. Bölgemizin  gelişmesi ve kalkınması amacıyla İzmir Orman Bölge Müdürlüğünden temin edilen 20 bin  kestane fidanı ile 10 bin  adet  ceviz fidanını, özellikle dağlık alanlarda yerleşmiş olan yayla iklimine sahip 28 Mahallemizden  941 çiftçimize  dağıttık."dedi.
İzmir Orman Bölge Müdürlüğünden temin edilen 20 bin kestane fidanı ile 10 bin ceviz fidanını, Alaşehir Kaymakamlığı'nın organizesi ile 28 Mahalleden 941 çiftçiye dağıtımı yapıldı. Fidanlar çiftçilere ulaştırılmak üzere Muhtarlara teslim edildi.

AK Parti İlçe Başkanı Murat Ertük'ün bizzat girişimleriyle ve Alaşehir Kaymakamlığı'nın organize ettiği törenle çiftçilere 20 bin adet kestane, 10 bin adet ceviz fidanı olmak üzere toplamda 30 bin fidan dağıtıldı. Uluderbent, Dağhacıyusuf, Kozluca, Azıtepe, Soğukyurt, Bahçeli ve Çarıkbozdağ gibi dağ mahallerinden oluşan 28 mahallede 941 çiftçiye fidan dağıtımı yapıldı. Fidan dağıtımlarına; Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, AK Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Tarık Memiş, Orman Bölge Şefi Yakup Ulu, mahalle muhtarları ve çiftçiler katıldı.

UÇGUN: ÜRETİCİLERİMİZE DESTEK AMAÇLI PROJELER HAZIRLIYORUZ

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun,  dağıtım töreninde yaptığı konuşmada "Bölgemiz  bir tarım bölgesidir. Toprakları çok verimli, iklim şartları tarıma uygundur. Bölge çiftçimizin daha verimli meyve yetiştirmesi, kullanılan tarım arazisinden en iyi verimi alabilmesi için, bölgemize uygun meyve çeşitlerini çiftçilerimize dağıtarak, daha kaliteli ve daha çok ürün almalarını sağlamak için çalışmalar yapıyoruz. Bölgemizin  gelişmesi ve kalkınması amacıyla İzmir Orman Bölge Müdürlüğünden temin edilen 20 bin  kestane fidanı ile 10 bin  adet  ceviz fidanını, özellikle dağlık alanlarda yerleşmiş olan yayla iklimine sahip 28 Mahallemizden  941 çiftçimize  dağıttık."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.