Cumhur’un Adaylarına Yeşilyurt’ta tam Destek!

SİYASET 28.03.2019 - 09:29, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Cumhur’un Adaylarına Yeşilyurt’ta tam Destek!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhur İttifakı MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Cumhur İttifakı MHP Alaşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uçak ile birlikte Yeşilyurt Mahallesini ziyaret etti. Cumhur adaylarını ilgiyle karşılayan vatandaşlar 31 Mart yerel seçimlerinde tam destek sözü verdi.
Gittiği her yerde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Alaşehir ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’ni ziyaret etti. Alaşehir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı MHP Alaşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uçak ile birlikte mahalleyi ziyaret eden Başkan Ergün vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı. Kendilerini ilgiyle karşılayan vatandaşlarla tek tek tokalaşan Cumhur adayları daha sonra ise seçim otobüsüyle vatandaşları selamladı. Cumhur’un adaylarını Yeşilyurt ziyaretinde MHP İl Başkanı Ömer Baysal, MHP MKYK Üyesi Gülay Özcan, MHP İlçe Başkanı Ali Apan, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Uğur Güzel, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Zülal Yorulmaz, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililer yalnız bırakmadı. HİZMET TEŞEKKÜRÜ Cumhur İttifakı adayları daha sonra MASKİ tarafından mahallede yürütülen çalışmaları inceledi. Alt yapı çalışmaları tamamlanan kilit parke döşemesi devam Yeşilyurt da vatandaşlar yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür etti. VATANDAŞLARA HİTAP ETTİLER Daha sonra Cumhur’un adayları mahalle meydanında vatandaşlara hitap etti. Alaşehir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı MHP Alaşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uçak, kendilerine gösterilen sıcak ilgi nedeniyle Yeşilyurtlulara teşekkür etti. “10 MİLYON LİRANIN ÜZERİNDE YATIRIM YAPILDI” Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhur ittifakı MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün de, geride kalan hizmet döneminde ilçede yapılan hizmetleri anlattı. Yeşilyurt Mahallesi’ne de 10 milyon liranın üzerinde bir yatırım yaptıklarını belirten Başkan Ergün, “Mahallemizde içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşedik. Kilit parke çalışmamız devam ediyor. Cami aydınlatması, itfaiye müfrezesi, içme suyu deposunun bakım onarımını yaptık. 14 kilometre sıcak asfalt, 7 kilometre de sathi kaplama yaptık. Yeşilyurt Mahallemize 10 milyon liranın üzerinde bir yatırım yaptık. Güle güle kullanın” dedi. Başkan Ergün’ün ardından söz alan MHP MYK Üyesi Gülay Özcan da cumhurun adaylarına destek istedi.  
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhur İttifakı MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Cumhur İttifakı MHP Alaşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uçak ile birlikte Yeşilyurt Mahallesini ziyaret etti. Cumhur adaylarını ilgiyle karşılayan vatandaşlar 31 Mart yerel seçimlerinde tam destek sözü verdi.

Gittiği her yerde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Alaşehir ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’ni ziyaret etti. Alaşehir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı MHP Alaşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uçak ile birlikte mahalleyi ziyaret eden Başkan Ergün vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı. Kendilerini ilgiyle karşılayan vatandaşlarla tek tek tokalaşan Cumhur adayları daha sonra ise seçim otobüsüyle vatandaşları selamladı. Cumhur’un adaylarını Yeşilyurt ziyaretinde MHP İl Başkanı Ömer Baysal, MHP MKYK Üyesi Gülay Özcan, MHP İlçe Başkanı Ali Apan, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Uğur Güzel, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Zülal Yorulmaz, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililer yalnız bırakmadı.

HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Cumhur İttifakı adayları daha sonra MASKİ tarafından mahallede yürütülen çalışmaları inceledi. Alt yapı çalışmaları tamamlanan kilit parke döşemesi devam Yeşilyurt da vatandaşlar yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

VATANDAŞLARA HİTAP ETTİLER

Daha sonra Cumhur’un adayları mahalle meydanında vatandaşlara hitap etti. Alaşehir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı MHP Alaşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uçak, kendilerine gösterilen sıcak ilgi nedeniyle Yeşilyurtlulara teşekkür etti.

“10 MİLYON LİRANIN ÜZERİNDE YATIRIM YAPILDI”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhur ittifakı MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün de, geride kalan hizmet döneminde ilçede yapılan hizmetleri anlattı. Yeşilyurt Mahallesi’ne de 10 milyon liranın üzerinde bir yatırım yaptıklarını belirten Başkan Ergün, “Mahallemizde içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşedik. Kilit parke çalışmamız devam ediyor. Cami aydınlatması, itfaiye müfrezesi, içme suyu deposunun bakım onarımını yaptık. 14 kilometre sıcak asfalt, 7 kilometre de sathi kaplama yaptık. Yeşilyurt Mahallemize 10 milyon liranın üzerinde bir yatırım yaptık. Güle güle kullanın” dedi. Başkan Ergün’ün ardından söz alan MHP MYK Üyesi Gülay Özcan da cumhurun adaylarına destek istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.